Apple – Mac reparation

STIL ET SPØRGSMÅLMac Reparation Service i København

Computer Reparation Service - Computer Titans

Vil din Mac ikke starte? Kører den langsomt? Vores Apple Mac reparation service er her for at hjælpe. Vi tilbyder muligheder for reparation af Mac reparation, og mange reparationer kan gennemføres hurtigere og for færre penge end konkurrerende butikker. Du behøver ingen aftale. Bare besøg os når det er praktisk for dig! Ingen køer eller store menneskemængder og en unik kundeorienteret service-oplevelse.

Mac computere er fantastiske, og for at sige det som Steve Jobs, “They just work.” Alle ved, at Macs ikke får traditionelle vira.

Tro det eller ej, Macs har problemer fra tid til anden. Mens hardware og design er upåklageligt, er softwaren, der er skrevet til dem, ikke altid perfekt. Dårlige opdateringer til et program kan forårsage ustabilitet, eller sænke din MacBooks ydeevne.

Lad os evaluere dit system for at fastslå tilstanden af din Mac. Vi vil grundigt teste din Macs hardware, software, sikkerhed og ydeevne.

Hvert år er der nye modeller af iMacs, MacBook og Power Macs. Bare fordi Apple introducerer et nyt produkt, betyder det ikke, at det udstyr du har nu er værre, vel? Et af de største problemer med dette produkt er; hvad gør du, hvis du har brug for reservedele til et Apple produkt?

Vi kan hjælpe med alle dine Apple Mac reparation og service

Er du en die-hard Apple Mac ejer?

Vi ved, at du elsker din Mac, og vi kan hjælpe med alle dine Apple Mac reparation service behov.

Apple Mac-ejere anser sig selv for en særlig race af computerbrugere, men når den tillidsfulde Mac bryder sammen, er det ikke let at finde en pålidelig serviceperson for at få det repareret.

Computer Titans Apple Mac reparation teknikere forstår også, at de fleste Mac-ejere udvikler en tæt relation til udstyret og ønsker at sikre, at deres Mac er godt passet, og heldigvis for dig, er du kommet til det rigtige sted.

Apple computere er væsentligt forskellige fra andre typer computere som HP og Dell. Dette skyldes, at Apple computere / bærbare computere ofte kører på et Mac operativsystem. En normal pc computer kører på et Windows operativsystem.

Derfor er Apple Mac reparation service ofte specifik, og kræver ofte et højt niveau af ekspertise.

Hvis du har problemer med din Apple Mac, er det vigtigt, at du udfører nogle undersøgelser af, hvem der fixer Mac computere på i dit område. Dette vil medvirke til at sikre, at du får en førsteklasses Mac reparation service til at gendanne din Apple computer til sin oprindelige tilstand.

På Computer Titans tilbyder vi højkvalitets Apple Mac reparation service støttet af et team af veluddannede og kompetente IT personer.

Hvor meget koster Apple Mac reparation ?

Hvert Mac problemer er unikt. Vi giver dig et skøn over dine specifikke behov, så der er ingen overraskelser. Du vil i forvejen vide den præcise pris for din Mac reparation.

Er Apple Mac reparation tidskrævende?

Der er ingen grund til at fokusere på tiden,da vi har faste prisfastsættelser. Uanset om det er en kompliceret eller hurtig løsning, giver vores teknikere jobbet til den rigtige pris, du aftaler på forhånd.

Uanset hvor lang tid det tager, vil vi ikke tilføje ekstra gebyrer og derefter tilføje en masse ekstra tjenester til at køre prisen op på din regning.

Stol på erfarne Apple fagfolk med din dyrebare Mac, da omkostningerne ved at bruge amatører er for høje! Hvis du leder efter den hurtigste og mest effektive Apple Mac reperation i København, og du ikke ønsker at betale en formue, så ring til os eller send en mail til os.

Hurtigere, billigere og lettere reparation af Apple Mac

Vi tilbyder ekspresservicer, og Mac reparation service kan gennemføres hurtigere og for færre penge end konkurrerende butikker og Apple autoriserede serviceudbydere (AASP’er). Ingen aftale er nødvendig bare besøg os, når det er praktisk for dig!

Ingen køer eller store menneskemængder og en unik kundeorienteret service oplevelse. Ring til os i dag for at opleve forskellen.

Uanset hvilket Apple produkt du ejer, kan vi reparere det – garanteret, ellers du betaler ikke for reparationen!

Enhver utilsigtet skadehændelse er anderledes. Når man står over for en uheldsreparation, fokuserer Computer Titans mac reparation service teknikere på de beskadigede komponenter.

Dette medfører en reduceret pris for kunden.

Kvalitetssikret Apple Mac reparation service og support

Vi er #1 valg i det københavnske område for hurtig, kvalitetssikret Mac reparation service og support til alle Apples forskellige enheder og software. Vores lokale Mac reparation facilitet er åben 6 dage om ugen, ingen aftaler kræves.

I modsætning til mange andre Mac reparation leverandører kræver vi ikke aftaler. Ingen køer eller store menneskemængder, bare hurtig ekspert reparation til rådighed 6 dage om ugen. Da vi udfører alle vores reparationer lige her i København, kan vi hurtigt arbejde på din Mac!

Og med vores valgfrie prioritetstjenesteopgradering kan vi få din Mac fixet hurtigere end nogle andre tjenesteudbydere. Kom ind med din Mac i dag og få hjælp med det samme efter din egen tidsplan.

Vi ved, at du formentlig ikke er glad i øjeblikket for din ikke-funktionelle Mac. Det sidste du har brug for nu er mere besvær og misinformation. I modsætning til andre Mac reparation service centre i København handler du direkte med teknikerne, får et tilbud på stedet og ved hvad der sker i hvert trin i Mac reparation service processen.

Mange kunder har nævnt, at de er trætte af, hvordan nogle Mac reparation service centre behandler dem, og er meget imponerede over de resultater, Computer Titans leverer. Vi sætter stor pris på økonomiske priser, exceptionel kundeservice og ekstremt hurtig levering.

Har du brug for reparation af din Apple Mac? Hjælpen er på vej!

På Computer Titans er vores opgave at give dig ro i sindet og forbyde dine tekniske problemer for godt. Vi er glade for at give dig råd og hjælp til at få din Mac hurtigere.

Vi tilbyder uafhængige Apple Mac reparationer. Dette gør os til det ypperligt valg til mange almindelige Mac reparation service, som f.eks. Udskiftning af Mac skærm, beskadigelse fra væskespild, datagendannelsesproblemer og mere. Vi er ofte hurtigere og mere omkostningseffektive end andre Mac reparation muligheder.

Har du en Apple computer, der har brug for service? Er din computer ikke funktionel, og har du brug for Mac support?

Computer Titans kan løse dine Apple Mac problemer for langt mindre end andre.

Computer titans ekspertise er i Apple hardware og software og har leveret Mac reparation service og support til Apples computere siden 2011.

Forvent erfaring og professionel service fra vores teknikere, da Computer Titans har repareret tusindvis af maskiner og løbende modtager tak i breve og vidnesbyrd og har mange referencer. Hvis du har brug for hjælp, så send os en mail med en kort beskrivelse. Vi besvarer straks alle meddelelser.

Væskespil Apple Mac reparation service

TIDEN ER VIGTIG! Hvis du har spildt noget på din Mac, skal du straks slukke den og bringe den ind. Jo hurtigere vi kommer igang med at arbejde, desto bedre succesrate.

Når du har tjekket ind, tager vi os tid til at foretage en grundig vurdering af din maskine for at give en præcis nedbrydning og vurdering af skaden og ærligt skitsere alle tilgængelige muligheder. Inkluderet med vores væskespildevalueringstjeneste er en fuldstændig demontering med rengøring ved hjælp af specielle teknikker, udstyr og kemikalier.

Dette grundige Mac væske rengørings og reparation forsøg har stor succes, men med et væskeafviklingsscenario er det sag til sag. Hvis din Mac har en væskeskade, er der ikke noget andet reparation center i København med mere udstyr og erfaring end Computer Titans.

Apples servicecentre vil rådgive om at udskifte dit Mac bundkort, hvis det har tegn på væskeskade. Mac Logic board udskiftning koster en enorm mængde penge og koster i nogle tilfælde mere end computerens nuværende værdi.

Vores service er en brøkdel af prisen af ​​en enkelt grund: i stedet for at udskifte dit logikkort, reparerer vi det. Skrotning af hele logikbrættet er et kæmpe spild, da det er de små elektroniske komponenter i logikkortet, der typisk fejler på grund af væske, og de kan testes og udskiftes.

Tjek også: Rens af PC Service!

Vi fixer 90% af væskebeskadigede Macs

Computer titans har over et årtis erfaring og de mest sofistikerede værktøjer til rådighed, som andre, der hævder at udføre væskeskader, simpelthen ikke har. Vi løser 90% af de beskadigede Macs, og denne succesrate er den højeste succesrate i branchen.

Medbring din Mac til os for at få et direkte svar og undgå alt besvær.

Vores state of the art Mac reparation værksted er oprettet for at sikre den højeste kvalitet af reparation service, og vores eksperter fra Apple teknikere har erfaring med service, reparation, fejlfinding og optimering af Mac.

Vi opererer på et købaseret system til vores Mac reparationer, og forsøger altid at få din funktionelle Mac tilbage til dig hurtigst muligt. For kunder, der kræver endnu hurtigere service, tilbyder vi en prioriteret “køhoppeservice” mod et ekstra gebyr.

For mere information om, hvordan vores køsystem fungerer, eller for at spørge om aktuelle omløbstider til Mac service og reparation, kontakt os!

Computer Titans er det endelige valg, når det kommer til Mac reparation service og støtte til alle dine apple enheder, herunder Macbooks, iMacs, Time Capsules og næsten alt andet med et skinnende frugtlogo.

Vores Apple Mac reparation Service

Apple Mac Software Fejlfindingstjeneste

Hvis du kæmper med macOS eller anden software, kan vi hjælpe. Vores teknikere har stor viden om de applikationer, du bruger på din Mac, herunder Mac Mail, Office, Outlook, Adobe Creative Suite og meget mere! Giv os et opkald eller kom forbi i dag.

Apple Mac Datagendannelsesservice

Vi lægger stor vægt på databeskyttelse og gendannelse. Vi leverer komplette data gendannelses tjenester til alle Mac lagermedier, herunder harddiske, RAID’er, flytbare medier og eksterne USB / FireWire-drev.

En enhed kan pludselig ødelægge og miste alle dine dyrebare data, eller du kan ved et uheld slette filer, som du tror kan være tabt. Computer Titans Mac reparation service teknikere kan sikkert gendanne og sikkerhedskopiere tabte data, så du aldrig mister en byte af data.

Tjek også: Datagendannelse og Data Backup Service!

Apple Mac Skærm reparation service

Vi kan ofte reparere brudte Macbook skærme hurtigere end andre. Vi vil altid give ærlige anbefalinger og garantere vores dele og arbejde. Giv os et opkald eller kom forbi med din Mac til et skærmskifteoverslag.

Tjek også: Udskiftning af Skærm Service!

Apple Mac Fysisk Skade Reparation service

Vi kan hjælpe med at få din Mac til at virke som ny, selv efter skader fra tab, stød eller andre ulykker. Fysisk skade kan påvirke din macs funktionalitet og / eller kosmetik.

Vi har hjulpet kunder, hvis Mac er blevet beskadiget i fragt, faldet fra sengen, efterladt oven på en bil og mere. Vi hjælper dig med at guide dig igennem processen og skitsere dine grundlæggende reparation muligheder i forhold til kosmetiske problemer, hvilket giver dig mulighed for at vælge, hvordan du bedst kan investere i reparationer.

Opgraderinger til ydeevne til din Apple Mac!

På Computer Titans lager har vi et stort udvalg af highperformance-dele og har den ekspertise, der er nødvendig for at give ærlig rådgivning vedrørende enhver opgraderingsinvestering. Uanset om du vil køre de nyeste MacOS eller få dine professionelle apps til at køre fuldt ud, kan vi tilbyde gode muligheder for at udvide din Macs liv og nytteværdi.

Mac RAM / Memory Upgrade

De fleste ældre Mac’er, der er i brug i dag, leveres med mellem 2 GB og 4 GB RAM, og de nyrere modeller leveres med 4 GB – 8 GB. Pre 2012-systemer kan alle understøtte betydelige RAM opgraderinger. Men mange nyere Macbook Pro, Macbook Air, Macbook og iMac modeller kan ikke opgraderes efter køb. Hvis du køber nyt, anbefaler vi mindst 8 GB ram, helst 16 GB.

Mac Harddiske og Mac Solid State Drives (SSD)

Ydeevne-junkier og data-freaks kan glæde sig, da det nu er muligt at opgradere til meget større og hurtigere drev, selv i helt nye Mac’er! Op til 8 TB datalagring eller op til 90% hurtigere ydeevne er tilgængelig.

Den aktuelle drevstørrelse / type / hastighed kan variere og er ofte modelspecifik, så kontakt os i dag for at få viden om dine opgraderingsmuligheder.

Mac Multi Drev Kombinationer (HDD + SSD)

For mange iMacs og Macbook Pro før 2012 kan vi fjerne cd / dvd drevet og erstatte det med en sekundær harddisk eller solid state drev ved at bruge pladsen i den optiske drevplads. Dette giver alle fordelene ved SSD drev med den store kapacitet af en standard HDD, hvilket giver dig det bedste fra begge verdener.

Opgraderinger af Apple Mac Operating System (OSX)

Vi kan hjælpe med at opdatere dit Mac operativsystem til en nyere version, så du kan bruge nye apps og enheder, for ikke at nævne alle de nye funktioner i det nye operativsystem.

Dette giver dig mulighed for at udnytte nye funktioner som stemmestyring, automatisk datasynkronisering med andre Apple enheder, forbedret hastighed, bedre sikkerhed og meget mere. Vi er ledige 6 dage om ugen

Uanset om du har brug for en harddiskopgradering, gratis software eller en komplet reparation, får du præcis det, du har brug for inden for den korteste tidsramme!

Selv Apple computere kan blive syge fra tid til anden, og når de gør det, er de vanskelige at reparere uden den rigtige træning og tekniske viden. Vores mac reparation tekniker kan reparere, opgradere og opdatere enhedens software for at bringe den tilbage til fuld helbred igen.

Tjek også: Installation af styresystem Service!

Computer Titans Apple Reparation Center

Ved Computer Titans arbejder vi hårdt for at få din tillid, og vi demonstrerer dette på mange forskellige måder. 8 års erfaring i Mac reparation service for alle Apple Macs betyder, at du er garanteret en pålidelig reparation service på vores Apple Mac service center.

Vi gør hvad vi siger, og vi siger, hvad vi gør. Vi er ærlige, åbne og oprigtige i vores kommunikation. Vi er konsekvente i vores adfærd og handlinger. Vi forstår konsekvenserne af ​​en ikke-funkitonel computer eller system og hvordan det kan påvirke en virksomhed. Vi bekymrer os om vores kundes situationer.

Vi er et troværdigt team af dygtige teknikere. Vi forstår, at for at kunne opbygge og gro en virksomhed er der behov for standarder for at overholde og vi følger vores etiske kodeks omhyggeligt.

På Computer Titans Mac reparation center søger vi at sikre, at vores kunder har en klar forståelse af et givet engagement. Vi tager tid til at forstå situationen, inden vi skaber en løsning under den første konsultation, og vi er uddannet til at stille de rigtige spørgsmål for at finde de bedste svar.

Vi gør vores bedste for at være lydhør overfor alle, uanset om det er en holdkammerat, sælger eller prospekt. Vi besvarer spørgsmål og returnerer telefonopkald så hurtigt som muligt, uanset hvem det er. Vi gør alt, hvad vi kan for at holde kommunikationslinjerne klare og åbne.

Tjek også: Bærbar Reparation Service!

Tjek også: Stationær Pc Reparation Service!

Det er svært at være foruden vores Macs

Integritet er en kernesøjle i vores forretning. Vi driver en retfærdig og respektfuld virksomhed og stræber efter at levere kvalitetsservice i alle engagementer. Vi lever for Apple og engagerer os i fremragende etisk kundeservice.

Du kan stole på Computer Titans. Fremragende Apple Mac reparation service.

Vi elsker og bruger Apple teknologi os selv, så vi ved, hvor svært det er at være foruden vores Macs! Vores ekspertteknikere diagnosticerer og servicerer Apple Macs hver dag, og kan hjælpe med at løse dine Mac problemer nemt og hurtigt.

Med vores dedikerede Mac Support team og et komplet hold af erfarne teknikere og servicerådgivere, er vi et af de bedste valg for alle dine Mac supportbehov. Vi er tilgængelige 6 dage om ugen, uden at der kræves nogen aftaler, et krav, som ingen anden konkurrent kan gøre.

MacOS & OSx reparation service Specialister

Vores teknikere har over 15+ års erfaring med at arbejde med Apple hardware og software problemer. Ved Computer Titans Mac reparation service sætter vi standarden med vores niveau af ekspertise og engagement i kundeservice.

Fra at løse macOS problemer til masseudvikling af e-mail-konti til iOS enheder, har vi fået dig dækket. Tal med en servicerådgiver i dag.

Vi bliver ofte bedt om at vedligeholde Apple computere, da vi ved de bedste værktøjer til brug og rådgivning, der giver dig mulighed for at holde din Mac i topkvalitet.

Vi er altid til stede i vores Mac værksted for øjeblikkeligt at hjælpe med eventuelle klager. Vi ønsker ikke at forlade dig i København uden din Apple Mac i længere tid end nødvendigt.

Computer Titans Mac reparation Service tilbyder reparationer fra Apples ingeniører til hele Danmark, Computer Titans tilbyder en professionel diagnostisk og reparation service til alle Apple bærbare og stationære computere.

Mac computere er velkendte for deres pålidelighed.

Men på et tidspunkt kan den elektriske hardware mislykkes men frygt ikke, da det er det område, vi specialiserer os i. Vi har været involveret i Mac diagnostik  og reparation service til Apple computere siden 2011, og har set stort set alle de problemer, som disse maskiner sandsynligvis kunne have.

Vores Apple Mac reparation service personale stammer fra en stærk teknisk baggrund i computer reparation industrien. Vi ved, at når din computer har brug for reparation, er der en uopsættelighed forbundet med, hvordan du ønsker at løse dette problem, derfor tilbyder vi også samme dag tjenester.

Du er velkommen til at besøge vores Apple Mac reparation centre i Fredesikberg og Vanløse til samme dags diagnostiske og reparation service.

Sortimentet af Apple Mac enhed, som vi kan servicere og reparere

Reservedele til rådighed for PowerBook, iBook, Mac, Mac Pro, G5, G4, G3, MacBook, MacBook Air, MacBook Pro, MacBook Pro nethinden, iMac, iMac nethinden ) Mac Mini og alle Apple produkter.

Vores ekspert team kan hjælpe med alt til Mac, fra harddisk, SSD og RAM opgraderinger til fysiske og væske skade reparationer, data backup, overførsel og nyttiggørelse plus meget mere!

Her er den korte liste over Apple enheder, som vi tilbyder Apple MAC reparation and service på;

MacBook Pro Retina Reparation

MacBook Pro Reparation

MacBook Air Reparation

MacBook Reparation

iMac Retina Reparation

iMac Reparation

Mac Pro Reparation

Typiske Apple Mac Problemer

Operativsystem starter ikke og billede af fil vises på skærmen.

Datagendannelse fra harddisk eller MAC.

Spindende strandbold / Markør.

Harddisk kræver fuld opgradering.

MAC kører langsomt og behøver RAM-opgradering.

Glemt kodeord.

Beskadiget skærm.

Væskespredning / vandskade.

 

Overophedningsproblem

Fejl i harddisken

Bundkort Fejl

Væskeskader

Fysisk skade

Ituslåede skærme

Hukommelsegendannelse

Data udviskelse

Virus fjernelse

Problemer kan variere alt fra harddiske, fejl i bundkort til computere med væskebeskadigelse. Vi tilbyder reparationer til Apple Mac maskiner, herunder MacBook Pro nethinden, MacBook Pro, MacBook 13, MacBook Air, iMac, iMac nethinden (slank), Mac Mini, Mac Pro, PowerBook G4 og iBook G4

Ukendt til de fleste, kan vi reparere ALT nyt og gammelt hardware, garanteret! Hvis ikke vil du ikke betale en øre! Vi kan reparere alle de Apple produkter, der er angivet nedenfor, hvis din ikke er angivet, er chancen at vi stadig er i stand til at reparere den. Ring til os, og vi kan giver dig en gratis vurdering over telefonen og give dig et hurtigt tilbud for at reparere dit troværdige Apple produkt!

Tjek : Fjernelse af virus, adware, spyware!

Nedenfor er nogle Mac problemer, som vi kan rette.

Når din Mac computer eller bærbar computer har problemer med sit system eller software, vises det tydeligvis. Nedenfor er nogle af de almindelige symptomer på et systemfejl.

Mac Opstartsproblemer

Blå skærm

Ingen internetforbindelse

Appfejl eller uresponsiveapps

For at rette og afhjælpe sådanne problemer tilbyder vi nedenstående Apple Mac reparation service, som kan hjælpe med at forbedre din Macs system og dets generelle funktion.

Mac operativsystem opdateringer

Helt sikkert bliver onlineverdenen farlig med det stigende antal hackere. Sikkerhedsbrud og krænkelser af privatlivets fred forårsaget af hackere og malware kan medføre meget skade.

Hvis din Macs operativsystem ikke opdateres, sænkes integriteten af ​​din sikkerhed og koder. Dette kan igen medføre tab af data og systemskader. Med vores Mac service tilbyder vi at opdatere din Macs operativsystem til en rimelig pris.

Mac Software Fejlfinding

Som nødvendigt som opdateringer er det vigtigt, at de udføres af en person, der er ekspert i at fastsætte Mac computere. Eller mindst et kompetent person, der er vidende om Mac computere, deres software og operativsystem.

En forkert opdatering til enhver software eller et program kan potentielt beskadige systemet. For at løse problemet, starter vi altid med at kontrollere de opdaterede løsninger. Dette giver os mulighed for effektivt at diagnosticere problemet, før vi behandler det.

Har du brug for reparation af Apple Mac?Kører din Mac kørerlangsommere end normalt?

Har du problemer med frysning eller popups? Eller måske starter den ikke engang?

Din Mac fryser eller er fuld af popups

Dine Macs dele (tastatur, skærm, batteri osv.) Virker ikke længere

Du er træt af at håndtere frysninger og nedbrud

Macs er kendt for bare at arbejde, så når noget går galt kan det være meget frustrerende at håndtere. Mange problemer er nemme at rette, men hvis du ved hvad du skal kigge efter.

På Computer Titans løber vi en tjekliste igennem over de mest almindelige problemer, og eliminerer hver enkelt, indtil vi har fundet ud af problemet. Og i tilfælde af at der kræves større Mac reparation, er vi det rigtige valg. Du kan aflevere din computer på en af ​​vores steder, mens du fortsætter med resten af ​​din dag.

Det er som at have dit eget tech team ved telefonen, når du har brug for os. Vi dækker alle aspekter af Apple Mac reparation service.

Har du nogen af ​​disse almindelige Mac hardware reparation problemer?

Vi kan endda tage en ældre Mac og gøre den til noget, der virker som om det er frisk fra Apple Store. Og nyere Mac’er nyder godt af regelmæssig vedligeholdelse for at holde dem så effektive som muligt. Måske er du frustreret, fordi:

Den Mac er for langsom.

Harddisken bliver fuld.

Batteriet aftar hurtigt

Mac er fyldt med store og gamle filer.

Du håndterer mange frysnigner og nedbrud.

Korrekt eller beskadiget filtilladelser kan medføre, at visse programmer kører unormalt eller ude af stand til at køre overhovedet, hvilket påvirker din Macs overordnede ydeevne.

Diskfejl kan føre til alle mulige problemer, sammenbrud inkluderet. Vi kan søge efter og rette almindelige diskfejl på din computer, hjælpe dig med at opgradere dit operativsystem og rydde op på din harddisk.

Reparationen tager normalt 3-4 hverdage.

Du skal blot udfylde felterne, vent på vores mail med din fragtlabel, printe den og aflevere din pakke i nærmeste GLS pakkeshop.

Husk! Pakkens længste side skal være under 90 cm og pakken vejer ikke over 20 kg.


FRI FRAGT

Navn

Efternavn

E-mail

Mobilnummer

Adresse

Postnummer

By

Enhed

Beskrivelse af problemet