iMac reparation

STIL ET SPØRGSMÅLiMac Reparation Service i København

Mac PC Computer Bærbar Reparation

Har du problemer med din iMac, og du ved ikke, hvor du skal henvende dig eller søge hjælp? Led ikke længere, Computer Titans er dit iMac reparation service fristed! Vi er stolte af at have viden og erfaring til at løse alle software og hardware relaterede problemer i iMac. Medbring din iMac til et skøn og tal med en af ​​vore Appleteknikere om, om hvordan vi kan hjælpe!

iMac reparation service, der ikke koster en formue.

Vores iMac reparation service er prissat for at afspejle det arbejde, vi gør, og de reservedele vi bruger. Og ikke mere. Vi opkræver ikke dig for transport til et centralt værksted.

Lokal iMac reparation service

Vi vil gerne være dine betroede iMacserviceteknikere. Medbring dine Applecomputere eller ring til os med spørgsmål vedrørende ethvert Apple iMacproblem, du måtte opleve.

Uanset om det er mangel på plads / hukommelse, vira, datagendannelse, udskiftning af reservedele eller et andet almindeligt problem, der har brug for iMac reparation service  lad os tage det på os og rette det for dig! Kontakt Computer Titans til en lokal iMac reparation service i København.

Vi kan hjælpe med al din reparation og service af Apple Mac

iMac er en moderne succeshistorie. Da iMac G3 blev lanceret i 1998, vendte det om på Apples formuer og genindførte virksomheden som et brand, der var dedikeret til design og brugeroplevelse.

Efterfulgt af G4 i 2002, G5 i 2004 og Intel iMac i 2006, er det blevet standarden for stationære computingoplevelser: et altien superslank kraftværk af en maskine, der bogstaveligt talt kan bruges af alle, der er bekendt med computere. Men når det går galt, går det rigtig galt.

Og der er ikke noget du kan gøre for at ordne det. Home iMac reparation er mulig, men ekstremt uhensigtsmæssig på grund af den specialiserede karakter af arbejdet. At komme ind i skallen, og finde vej til de relevante dele, er arbejde for en ekspert.

Heldigvis er vi eksperter. Og vores iMac reparation tjeneste er hurtig, bekvem og konkurrencedygtig. Så når din iMac begynder at spille op, må du ikke smide den ud. Ring til os.

Tjek også: Apple Mac Reparation Service!

Køber iMac i mindst 7 år

Har du en iMac? Tillykke med, at du ejer et af de smukkeste og kraftigste desktop computersystemer derude  meget god købsbeslutning. Det er også en af ​​de dyreste computere, du kan købe, fordi når du køber en iMac, køber du den i mindst 7 år.

Ved korrekt vedligeholdelse og regelmæssige opgraderinger øger du ikke kun levetiden for iMac, men du sørger for, at den fortsætter med at køre så godt som den dag du tændte den første gang. Heldigvis er vi lidt besat med iMacs og ved alt, hvad der er at vide om dem.

Hvis du har brug for mere fra din iMac og ikke er klar til at investere i en ny maskine, er opgradering af din nuværende maskine den bedste løsning. Vores medarbejdere vil få adgang til din maskinens aktuelle status og rådgive dig om eventuelle kvaliteter til at hjælpe dig med at opfylde dine behov.

Vi installerer alle nødvendige komponenter, der forbedrer din iMac overordnede ydeevne og fejlfrie arbejde.

Vores viden giver os mulighed for at give dig den bedste omhu og præcision, når vi udskifter de eksterne eller interne komponenter i din iMac. Når det kommer til iMacopgraderingerne, garanterer vi, at tjenesten udføres af vores Appleeksperter.

Normale iMac Problemer

iMac Ituslået glas og Skærm reparation service

Et af de mest almindelige problemer med iMaccomputere er skærmproblemet. Det ydre glas kan knække på grund af en ulykke, eller du kan se lodrette eller vandrette linjer på skærmen, som skyldes en fejl i skærmen. Det ydre glas på ældre modeller af iMac er udskifteligt, men for de nye slanke modeller er glasset en del af skærmpanelet, og for at få det repareret skal hele skærmpanelet skiftes.

Tjek også: Udskiftning af Skærm Service!

iMac bundkort og grafikkort reparation service

Bundkortet er hoveddelen af ​​alle iMac computere. Processoren er installeret her i, og grafikkortet er en del af den eller er knyttet til den. Enhver fejl på bundkortet, herunder grafik og opstartsproblemer, vil medføre, at maskinen ikke fungerer korrekt. At skifte bundkort til iMacs er dyrt, så reparation tjenesten er en rimelig løsning til det.

 

Reparation service til Mac OS og harddisk

Harddiske er hovedlager til Apple iMac Computerere, og alle data og Mac OS er gemt på den. Eventuelle skader på harddisken kan føre til funktionsfejl eller forårsage, at maskinen arbejder meget langsomt. OSproblemer kan opstå, når maskinen ikke bliver slukket korrekt eller på grund af strømafbrydelse.

Tjek også: Datagendannelse og Data Backup ServiceInstallation af styresystem Service!

iMac overophedning & blæser reparation service

Da iMac computere bliver ældre, kan kølesystemet være blokeret af støv eller blæserne bliver støjende og ineffektive til det punkt, at det ikke vil være i stand til at fjerne varmen fra maskinen korrekt. Dette enkle problem kan medføre meget alvorlige problemer som f.eks. Grafik eller processorfejl, så det er vigtigt at det bliver ordnet så hurtigt som muligt.

Tjek også: Rens af PC Service!

iMac hukommelse problem og opgradering service

Hukommelsesproblemet er et andet problem, du måske står over for på din iMac. Det er ikke almindeligt at få dette problem, men som ethvert elektronisk komponent kan det til enhver tid gå i stykker. Du vil måske også opgradere din hukommelse på ældre modeller for at få det nyeste operativsystem eller få maskinen til at fungere hurtigere. Vi tilbyder hukommelse opgradering og hukommelse udskiftning af iMac maskiner.

 

iMac Optisk drevproblem og opgradering service

Hvis du stadig bruger det optiske drev på din iMaccomputer, og du har et problem, at dit optiske drev ikke læser nogle cd’er eller dvd’er, eller det vil ikke tage diske længere. Vi kan installere et nyt optisk drev på din maskine. Vi kan også erstatte dit optiske drev med en sekundær harddisk eller SSDdrev for at øge hastigheden eller øge lagerpladsen på din iMac.

Vi er den bedste iMac Reparation Service

Interesseret i at benytte den bedste iMac reparation service i København? Nå, det er godt, men sørg for at stil de rigtige spørgsmål. Disse spørgsmål vil hjælpe dig med at finde ud af om butikken er perfekt til dit behov. Før du besøger butikken for din reparation, skal du sørge for at stille nogle spørgsmål, som ville bestemme, om de er perfekte til dit krav.

 

Hvor meget koster det?

En af de første ting er at finde ud af, hvor meget de opkræver. Nu skal du forstå, at afgiften vil være baseret på de tjenester, du benytter. For eksempel vil den bedste bærbare computer og stationære computer reparation i København være anderledes end en iMac reparation service. Da reparationerne er forskellige, vil omkostningerne også variere i overensstemmelse hermed.

 

Hvad er åbningstiderne?

Hvis du vil benytte tjenesterne i weekender eller i det mindste ønsker at vælge et firma, der er tilgængeligt i weekender, er vi de rette. For det meste åbner alle iMac reparation service i København mandag til fredag. Det er dog bedre at undersøge den præcis åbningstid før tjenesten for at undgå enhver forvirring.

 

Hvilke andre tjenester tilbyder de?

Også hvis du leder efter bærbar computer eller iMac reparation service er vi her, også hvis dumuligvis også skal reparere din bærbare computer eller playstation. For at gøre processen nemmere, find ud af, hvilke andre tjenester de tilbyder. Mange virksomheder tilbyder data opsving eller data backup tjenester. Så find ud af det.

 

Hvor lang er reparationstiden?

Reparationstiden afhænger igen af ​​den service, du har valgt. For eksempel, hvis du har brug for den bedste bærbare computer og stationære computer reparation i København, skal du regne med en kort reparationstid. De fleste erfarne virksomheder tager cirka 2 til 3 arbejdsdage for tjenesten. Men det kan mere eller mindre afhænge af den service, du har brug for.

 

Har de ordentlig erfaring?

Undersøg firmaet, hvis de tilbyder dig et ordentligt bevis på deres erfaring på området. Bortset fra dette, inden du benytter tjenesten, bed dem om at henvise nogle tidligere kunder, så du ved, at de har erfaring med at tilbyde tjenesten.

Omkostningseffektiv iMac reparation Service

iMac’er overgår generelt deres serviceaftaler. Hvilket er fantastisk. Indtil det går galt, selvfølgelig. Så er det forfærdeligt. Hvis din iMac har brug for reparation, og din Apple Care er løbet ud, er vi dem, du ringer til.

Vores erfarne Macingeniører kan diagnosticere og reparere ethvert iMacproblem, der kan løses.

Hardware eller software, enkelt eller vanskeligt, vi har aldrig mødt et problem, vi ikke kunne ordne. Og hvis vi finder ud af, at din maskine ikke kan undergå en økonomisk reparation, stopper vi arbejdet og fortæller dig det straks. Så du betaler aldrig for mere end det vi faktisk gjorde.

iMac Retina Skærm reparation service og udskiftning  service –  iMac Slim

Skal en revnet eller ødelagt skærm udskiftes til din iMac 21.5 eller 27 Retina 4K 5K Skærm? Computer Titans tilbyder gratis vurdering af udskiftning af din ødelagte eller sprængte iMac front glasskærm eller LCD LCD LED skærm. Vi udskifter din iMac front glas skærm med ægte dele til en lavere pris.

 

iMac Retina Display Modeller:

iMac 21.5 Retina 4K A1418 (sen2015 til 2017)

iMac 27 Retina A1419 (sen2012 til slut 2013)

iMac 27 Retina 5K A1419 (slutningen af ​​2014 til 2017)skærmproblemer

 

Eksempler på skærmproblemer:

Lodrette linjer eller vandrette linjer

Grå skærm eller sort skærm

Mørk skærm eller ingen baggrundsbelysning

Flimrende skærm

Tjek også vores Macbook pro retina reparation service.

Blinker din iMac?

Freak ikke ud endnu. Ring til vores iMac reparation service. Vi diagnosticerer, reparerer og returnerer din iMac i dobbelt så hurtig tid. Og vi mener dobbelt så hurtig. Vi laver alle iMac reparationer og datahentning. På den nemme måde.

Hvis dit iMac reparation problem har at gøre med tabte data, er du sandsynligvis ved at gå o panik lige nu. Lad være med det. Vores ingeniører kan hente nogle eller alle tabte data fra de fleste Mac’er. Og hvis vi ikke kan reparere dine partitioner, vil vi skille os af med din harddisk sikkert.

 

iMacsikkerhedskopier. For når du ikke har råd til at miste noget.

Hvis du har oplevet tab af data, vil du vide vigtigheden af ​​at sikkerhedskopiere. Vores iMac reparation service ingeniører vil hjælpe dig med at oprette en regelmæssig, rutinemæssig backup, som kører uden at du behøver at gøre noget. Og hvis du har problemer med din eksisterende opsætning, kan vi også ordne det.

Så næste gang din AirPort Time Capsule stopper med at tale med din BTboks, skal du ikke kaste den ud af vinduet. Kontakt os i stedet.

 

Software. Hardware. iMac reparation service, der dækker alt.

Ofte kan din iMac reparation sløsning være en simpel softwareløsning eller en lille smule netværksteknik. Og hvis det er et kendt problem, løser vi det til en fast pris. Hvis det ikke er tilfældet, vil vores ingeniører sandsynligvis finde det og ordne det hurtigere end de fleste.

For den billigste, hurtigste iMac reparation service i København er vi de mennesker, du skal snakke med.

Korrekt iMac Reparation Service

Når du besøger et firma, der tilbyder dig den bedste bærbare computer og stationære pc reparation service i København, får du den fordel, at du har den rigtige rettidige service. De bedste butikker har nok fagfolk klar til at tilbyde dig den højeste kvalitet af tjenester uden at tage tid nok. Sagt på en anden måde, hvis enheden har mindre problem, tilbyder eksperterne hurtig service, og du kan tage enheden med hjem igen.

 

Store reparationer

Din Macbook eller bærbare computer kan blive udsat for alvorlige problemer, som måske ikke løses nemt. For eksempel, hvis enheden kræver stramning af hængslet, vil ikke alle virksomheder kunne gøre det. I enkle ord har de fleste butikker fagfolk, der ikke har tilstrækkelig teknisk viden. På grund af dette skal du tage din iMac eller laptop til en butik med professionelle fagfolk. For problemfrie tjenester er vi de bedste.

 

Ekstra tjenester

Den bedste iMac reparation service i København tilbyder også yderligere tjenester sammen med den service, du har brug for. Vi kan håndtere iMac reparation service i København når som helst og hvor som helst. Foruden iMac reparation leverer vi også jævnligt iMacopgraderingstjenester og iMacskærmudskiftningstjenester i København.

Vi sørger for, at alle de iMacdele, vi leverer til dig, er af højeste kvalitet fra den oprindelige producent, så du behøver aldrig bekymre dig om at risikere din iMac, når du overleverer den til reparation. Vores højtuddannede teknikere kan udføre Apple iMac reparation i København i vores servicecenter.

 

Blandt de mest økonomiske og sikre Apple iMac reparation center i København er her grunde til at bruge Computer Titans til at reparere din Apple iMac i København:

Vi er sikre på, at der er mange følsomme data på din iMac, og vi har uddannet vores teknikere at altid beskytte dine data, når de reparerer din iMac.

iMac repareres kun ved hjælp af originale OEMreservedele: Alle iMacdele, vi installerer i din iMac, når du reparerer eller opgraderer, er OEMdele. Uanset om det er iMac skærm udskiftning eller hardware opgraderinger, de er alle OEM og vi gør vores bedste for give dig de bedste priser, så det vil ikke koste meget.

Du får garanti: Når du reparerer din iMac ved Computer Titans i København, giver vi dig garanti på reparation tjenesten og de OEMreservedele, der bruges, bare hvis der sker noget. Vi er sikre på, at intet vil, men bare hvis nu.

Alle vores Apple iMac reparation teknikere i København har meget erfaring med at reparere alle iMacproblemer.

 

iMacs  vi sørger for det.

Du får din iMac i perfekt stand på ingen tid: Vi diagnosticerer problemet korrekt og reparerer din iMac på ingen tid. Vi ved, at reparationer som disse er presserende, så vi sørger for, at vi gør det effektivt, så du ikke behøver at opleve meget nedetid uden din iMac.

Vil du gerne have et tilbud for din iMac reparation tjeneste i København? Bare udfyld vores super korte formular, der fortæller os, hvad der skete, og vi kommer straks i kontakt med dig!

Fordele ved at vælge vores iMac reparation service forretninger

Vores Macingeniører er bekendt med alle modeller af iMac, fra G4 til Intel. Vi ved, hvilke fælles problemer der påvirker hver enkelt, og vi ved, hvordan vi gør dem bedre. Så uanset om du har det spindende regnbuehjul eller filer, der ikke opfører sig korrekt, kan vores iMac reparationshold næsten helt sikkert få problemet væk.

Fordelene ved den bedste iMac reparation service i København er at du får service fra sagkyndige og veluddannede fagfolk, der har ordentlig og grundig viden om Macbook, modellen og hvilken service du har brug for. Desuden inspicerer eksperterne enheden og giver dig et groft skøn sammen med den udskiftnings eller reparationstjeneste, du har brug for.

Vi er en gruppe af computer og elektroniske ingeniører. Vores ekspertise er i reparation og vedligeholdelse af forbrugerelektronik og vi specialiserer os i reparation af computere. Vi tilbyder professionelle og pålidelige reparations og supporttjenester til hjemmebrugere og små virksomheder. Vi beskæftiger os med alle slags fejl i iMac, Mac og pccomputere.

Vores dygtige computerteknikere er stolte af at holde sig ajour med det nyeste inden for pc og iMac reparation service verden. Vi tilbyder fuld service iMac diagnostik tjenester. Når dit problem er diagnosticeret, kan vi hjælpe med at løse problemet. Fra datagendannelse og hardware / software problemer, til udskiftning af reservedele og opgraderinger, har vi dækket.

Computer Titans iMac reparation tjeneste tilbud

iMac Videotilslutter Reparation service

Vi reparer iMacs interne LVDSvideokonnektor. Disse iMacvideokonnektorer er meget skrøbelige og går let i stykker, når du åbner din iMac. Et nyt stik installeres ved at fjerne det gamle og lodde et nyt stik i. Denne særlige reparation dækker alle mærker og modeller af iMac, 20 ” 27″. fra 2007 til den nuværende model.

 

iMac Bundkort Reparation service

Bundkort reparation løser problemer som f.eks. ingen video, ingen billede, dårlig video, nedbrud, portproblemer, kernelpanik, frysninger eller intermitterende problemer, ingen strøm eller ingen opladning og reparation af mindre væskeudslip. Vi er specialiseret i komponentniveaureparationer på bundkort.

Vores ingeniører bruger de nyeste værktøjer og komponenter af høj kvalitet til at give en høj succesrate af reparation.

I tilfælde af alvorlige væskeskader eller fysisk misbrug kan din reparation koste mere. Vi kontakter dig, inden vi fortsætter med yderligere reparationer, herunder men ikke begrænset til fuldstændig udskiftning af dit bundkortet.

Reparationstiden er 1-3 dage.

Med nogle intermitterende problemer, kan det tage længere tid at replikere problemet. Ingen gebyr, hvis reparationsforsøget mislykkedes.

 

Reparation service til iMac grafikkort

Ingen video, dårlig video, lodrette og vandrette linjer, og nogle gange kernelpanik, frysninger eller intermitterende problemer og ingen strøm.

 

iMac LCD skærm reparation service

Udskift displayet af et revnet eller beskadiget display med en helt ny skærm.

Typiske symptomer er fysiske skader (revner), misfarvning, flere døde pixels,

vandrette eller lodrette linjer eller andre videofelter.

 

iMac Strømforsyning Reparation service

Problemer på grund af strøm, intermitterende strøm og videoafbrydelse. Symptomer på strømforsyning er udbulning eller kronende kondensatorer og nogle gange brændt lugt.

 

iMac Hukommelse RAM Opgradering service

At forbedre dit RAM til enten 8 GB eller 16 GB vil øge din iMacs generelle ydeevne,

hvilket giver hurtigere videogengivelse, billedvisning og applikationsydelse.

Vores RAM’er har garanti.

 

iMac harddisk og SSD udskiftning / opgradering

Hvis dit drev er langsomt eller laver en kliklyd, anbefaler vi stærkt, at du sikkerhedskopierer dit drev og straks udskifter til en ny harddisk. Dataoverførsel er en ekstra omkostning, hvis det gamle drev fungerer.

Datagendannelse er tilgængelig, hvis din harddisk er defekt.

 

Alle Stationære Optiske Super Drev

Nye Dual Layer SuperDrives er fuldt kompatible med alle iApps.

 

iMac Datagendannelse service

Gendan Vigtige filer / data, der er gået tabt på grund af harddiskfejl.

Gendannede data gemmes i en ekstern USB hdd, som du medbringer.

Reparationstiden er mindst 3 dage afhængigt af drevets tilstand.

95% succesrate, gratis hvis data ikke kan hentes.

Budgetvenlig iMac reparation service

Som vi har leveret med vores tjenester.

iMacskærm Udskiftningstjeneste

iMacbundkortudskiftningstjeneste

Løsning af blå skærm og opstartsfejl

Dataoverførselsproblemer

Løsning af netværksproblemer

Installationsløsninger med firewall til browseren

Forestil dig et scenario, hvor garantiperioden er overstået, og enheden oplever en fejl på harddisken. Du tænker på et problem til et andet forårsaget af pludselig sammenbrud. Her tilbyder vi dig budgetvenlige tjenester, som kan levere den samme kvalitetsstandard. Følgende er de modeller, som vi har arbejdet på.

Vi kan tilbyde iMac reparationer på følgende generationer iMac eller nyere:

iMac (21,5 tommer, 2017)

iMac (21,5 tommer, sen 2015)

iMac (21,5 tommer, midten 2014)

iMac (21,5 tommer, sen 2013 )

iMac (27tommer, sidst i 2013)

iMac (21,5tommer, sidst i 2012)

iMac (24tommer, tidligt 2009)

iMac (21,5tommer, sidst i 2009)

iMac (27tommer, sidst i 2009)

Relaterede iMac modelnr : A1224, A1418, A1311, A1419, A1225

 

Fordele ved at vælge Computer Titans teknikere som din serviceudbyder

Vores prioritet er dine data. Vi har udviklet ekspertise i næsten alle slags skadesituationer og har opretholdt succesrate på 100%. Følgende er andre fordele, som du kan få, hvis du vælger os som din reparation partner.

 

100% kundeglæde

Løsning af problemer garanterer

din iMac er i sikre hænder

Vi giver en problemfri og en omkostningseffektiv måde at få din Apple Macbook repareret af vores ekspresservice. Vi bruger professionelle værktøjer til hver reparation. Alle iMac reparationer udføres til den højeste standard ved hjælp af de højeste kvalitet Applegodkendte udskiftningsdele og lokalt i vores butik af eksperttekniker.

Apple iMac Reparation Service Specialister

OS installation

USB og lydstik udskiftning

Alle slags software

Vi reparerer ethvert problem på enhver Apple iMac: iMac OS Support. Harddisk problem. Datagendannelseseksperter. Væskeskade, RAMopgradering, CD / DVD / Superdrive udskiftning. Strømproblem, skærm / skærmproblemer. iMac Reparationer.

Apple Mac Booktastatur, MacBook Pro og MacBook Air med tastatur, touchpad, skærm, Mac Book Harddisk, Mac Bookkontakt udskiftning, Mac Book Dvd, MacBook reparation, MacBook Reparation drev, højttalere, iMac strømforsyning bundkort hukommelse alle typer af stik, Mac book pro chip niveau reparationer macbook air chip niveau reparationer iMac chip niveau reparationer. Mac OS installation. Datagendannelse fra enhver Mac Os.

Tjek også: MacBook Pro Retina ReparationMacBook Pro Reparation! MacBook Air Reparation! MacBook Reparation! 

iMac Harddisk Installationstjeneste

Oplever din iMac, pludselige nedbrud, fejlmeddelelser, frysninger, hyppige nedbrud eller popups, mens du surfer på internettet? Hvis nogen af ​​disse betingelser gælder for dig, er det muligt, at du kan have virus eller malware angreb i din iMac.

Hvis du har mistanke om, at du kan være offer for et virus eller malwareangreb, så kom forbi ved nogen af ​​vores iMac reparation centre, og vores højt kvalificerede iMac reparation teknologier hjælper dig med at få computeren i god stand.

De fleste virus malware fjernelse tjeneste tager mellem 24 dage. Har du brug for din iMac virusmalware fjernet før? Så spørg om vores eksplicitte iMac reparation service. Ring til nogen af ​​vores iMac reparationssteder, hvis du har spørgsmål vedrørende vores fjernbetjeningsvirksomhed for malware.

Tjek : Fjernelse af virus, adware, spyware!

iMac Skærm reparation

Sprængt glas udskiftning til iMac, som har en god lcdfunktion. Hvis der er synlige skader på LCD’et, men glasset er revnet, er denne service rigtig for dig.

Har din iMac brug for en ny harddisk på grund af planlagt opgradering eller fejl? Hvis det er tilfældet, kan vores tekniske Macteknikere hjælpe dig med at installere en ny harddisk i din iMac. Harddiskinstallation omfatter installation af operativsystemet. Har du brug for data, der er sikkerhedskopieret fra din gamle harddisk? Intet problem, bare spørg os om vores data backup service.

 

Har din iMac revner, døde pixels eller linjer på LCDskærmen?

tænder din iMac, men kan du ikke se noget på skærmen? Du har muligvis brug for vores lcd skærm reparation service til din iMac. Vores højtuddannede iMacreparatører kan få din ødelagte skærm repareret hurtigt, så du kan komme tilbage til din virksomhed.

Uanset om det er en ny harddiskinstallation eller et dårligt systemnedbrud, er installationen af ​​et nyt operativsystem det første skridt til at få din iMac til at fungere godt. Vores OSxinstallationstjeneste omfatter installation af de nyeste drivere og opdateringer.

Er din iMac ovre dens garantiperiode?

Uanset hvad problemet er  din iMac har ingen strøm, har linjer på displayet, har brug for et nyt display, har en dårlig harddisk, optisk drev, bundkort, batteri, trackpad eller tastatur, der skal udskiftes, eller du har et andet problem, Computer Titans har dig dækket til en rimelig pris og hurtigste reparationstid.

Vi specialiserer os i reparationer, der sjældent tilbydes af de fleste andre serviceudbydere som: væskeudslip, reparationer på komponentniveau og alvorlig fysisk skade. Vores Appleeksperters viden giver os mulighed for hurtigt at inspicere, vurdere og anbefale reparationer, hvilket sparer dig værdifuld tid og penge .

Vi tilbyder et komplet udvalg af iMac reparationer, opgraderinger og udskiftningstjenester med bekvemme timer. Computer Titans Datagendannelse Service dækker drev uden nævneværdig fysisk hardwarefejl, men dataene på drevet er korrupte, mangler eller er utilgængelige.

Vores dygtige teknikere har viden og erfaring til at genoprette en bred vifte af fejlbehæftede enheder til masselagring  harddisk, SSDdrev, USBflashdrev (tommelfingerdrev), kompakt flash, SDkort og andre.

Reparationen tager normalt 3-4 hverdage.

Du skal blot udfylde felterne, vent på vores mail med din fragtlabel, printe den og aflevere din pakke i nærmeste GLS pakkeshop.

Husk! Pakkens længste side skal være under 90 cm og pakken vejer ikke over 20 kg.


FRI FRAGT

Navn

Efternavn

E-mail

Mobilnummer

Adresse

Postnummer

By

Enhed

Beskrivelse af problemet