Datagendannelse og Data Backup

STIL ET SPØRGSMÅLDatagendannelse og Data Backup Service i København

Mac PC Computer Bærbar Reparation

Er din harddisk stoppet med at virke? Kan du ikke få adgang til dine filer? Computer Titans er Danmarks førende eksperter inden for datagendannelse og harddisk reparation, gendannelse af data fra ødelagte og beskadigede harddiske. Vi leverer harddiskgendannelse og datagendannelse services til enkeltpersoner, virksomheder, skoler og gymnasier, universiteter, forfattere, fotografer, supermodeller, berømtheder, rockstjerner, filmstjerner, premiership fodboldklubber, internationale hold.

Datagendannelse er et job, der kræver særlige færdigheder og ekspertise. Det kræver også specialiserede softwareværktøjer og udstyr. Hvis det ikke gøres korrekt, kan det forårsage uoprettelig skade og permanent tab af data.

Hvis du har brug for de filer, der ligger på harddisken, skal du til en professionel dataspecialt så hurtigt som muligt. Vi hos Computer Titans kan tilbyde en komplet datagendannelse service genoprette de tabte fotos, videoer eller filer fra et Memory Flash Card.

Vi genopretter data fra defekte og beskadigede haddiskere med jævne mellemrum.

Vi ved, at alt hvad du vil, er at

 

  1. Hente dine data,
  1. Vide hvor meget det koster og
  1. Opnå disse to ting på den hurtigst mulige tid.

Vores datagendannelse prissætning er 100% ærlig og nem at forstå. Du kan derefter afgøre, om du vil fortsætte med Computer Titans datagendannelse service for at komme videre. Vi forstår, at du har brug for dine data, men du behøver ikke nogen overraskelser, når det kommer til prisfastsættelse.

Med Computer Titans datagendannelse vil du vide præcis hvad du kan forvente under processen med vores harddisk datagendannelse services. Du kender den nøjagtige pris, og hvornår du kan forvente dine filer kommer tilbage til dig.

PC harddisk datagendannelse – Gendan slettede eller tabte filer

Datagendannelse på tabte eller slettede filer, utilsigtet slettet datagendannelse, tabt eller beskadiget partition datagendannelse er naturligt logisk

 

Tegn på harddiskfejl

Der kan være mange advarselstegn på en svigtende harddisk. Du kan muligvis identificere dem, før du mister dine data. Dette er nogle af de mest almindelige tegn:

Tilbagevendende computerfrysning eller nedbrud

Udgåede eller utilgængelige data

Unormal opvarmning eller lyde.

Ved at følge disse tips vil du beholde harddisken længere og reducere risikoen for en harddiskfejl.

Vi anbefaler, at du træffer forebyggende foranstaltninger for at mindske risikoen for, at harddisken fejler.

Miljø: Sørg for, at harddisken har tilstrækkelig ventilation for at holde den kølig og uden at opsamle støv. Du kan gøre dette ved at have din computer i et åbent område, der regelmæssigt rengøres.

Energi: Strømforstyrrelser udgør en stor risiko for elektriske genstande. Sørg for at bruge en overspændingsbeskytter, og hold computeren eller harddisken frakoblet, når den ikke er i brug. Dette vil hjælpe med at undgå elektrisk skade.

Rene data: Hold din harddisk ren ved at holde dine filer sorteret og ved at køre rutinemæssige rengørings- og defragmenteringsprogrammer.

 

Normale datatab forårsager:

Elektronisk fiasko / overspænding

Ulæselige områder i harddisken

Data korruption

Overskrevet data

Slettede filer

Omformatering

Uanset din datatab situation kan vores datagendannelse eksperter hjælpe.

Datagendannelse kræver god teknisk viden

Selv i dag er datagendannelse fra harddiske et ukendt koncept for mange af computeroperatørerne. Det bliver kun et velkendt begreb, når brugerne bliver ofre for alvorlige datatab på grund af hvilken som helst grund.

På grund af manglende passende viden på dette område bliver sagen værre, og ultimativt går computerbrugeren til panik.

Dette fører ikke kun til yderligere komplikationer, men dræber evnen til at tænke i den rigtige retning. Du tror ikke, at selv efter en harddiskfejl eller ved en dårlig formatering af hvilken som helst størrelse, kan brugerne stadig køre eller bruge disse bestemte harddiske / partitioner.

Men vores datagendannelseseksperter anbefaler kraftigt, at du stopper med at bruge harddisken, hukommelseskortet osv. Efter ufrivillig formatering eller drevfejl.

Ingen argumenterer for, at datagendannelse er meget teknisk og kræver korrekt teknisk viden om det opståede problem og den rigtige løsning.

På den anden side er det et følsomt område, fordi selv en mindre fejl eller forsinkelse med at genvinde data kan vise sig at være katastrofal for brugeren eller en forretning. Det siges også, at tab af data fra dit system kan medføre et alvorligt tab af omdømme.

Vi gendanner dine data fra Windows, Mac OS X og andre OS.

Under en drevfejlssituation sker det ofte, at der er forskellige årsager til en harddiskfejl, og du kan ikke finde en konklusion med det samme indtil og medmindre problemet er blevet diagnosticeret af en ekspert i datagendannelse.

Lad et betroet datagendannelse firma tage sig af det, der opererer lokalt og globalt, der har reel datagendannelseerfaring snarere end blot ord i munden.

Det skal også bemærkes, at tjenesterne fremhæver enhver specialiseret form for datainddrivelse som rå opsving via underskriftssøgning, gendannelse af tabte og slettede filer med originalt filnavn, RAID-opsving, HFS + partitioner, genoprettelse osv.

Tidligere filgendannelse har aldrig været så pålideligt og problemfrit, takket være Computer Titans ‘datagendannelse Services.

Harddisk datagendannelse Services af Computer Titans datagendannelse tilbyder en forpligtelse til kvalitet, der har været et af vores mål siden vores start. Vi forstår, at uanset hvad størrelsen af ​​jobbet tæller hver krone.

Derfor behandler vi vores kunder med samme respekt, service og værdi, som vi ville forvente, hvis vi skulle købe harddisk datagendannelse. Vi forklarer hele processen, herunder vores overkommelige priser, inden du sender dit drev til datagendannelse Services.

Hvorfor drevet fejler i første omgang?

En harddisks rolle er at gemme alle dataene på din computer eller bærbare, men når harddisken går i stykker, er det vigtigt at vide om brugen og de nødvendige trin til en harddiskreparation /genopretning.

Først skal du være opmærksom på, hvilke enheder der bruger en harddisk, hvorfor drevet svigter, og kravene til reparationen.

Mange forskellige enheder har en flashhukommelse eller en harddisk. Computere, bærbare, netværksdrev og eksterne harddiske bruger alle traditionelle drev eller flashhukommelse. Når det kommer til store virksomheder, har de tendens til at bruge servere.

Servere kan have en eller flere drev som raid arrays. Nogle virksomheder bruger også nogle gange de grundlæggende drev af bærbare computere og stationære computere, uanset om det er en pc eller en Mac.

 

Flere måder en harddisk kan mislykkes

Det er vigtigt at være informeret om, hvorfor drevet fejler i første omgang. Der er flere måder at en harddisk kan mislykkes, om den sker elektrisk, fysisk eller internt. En elektrisk bølge er den største fjende for harddiske. En elektrisk overspænding kan beskadige komponenter eller dele på harddisken, eller det kan ødelægge dets firmware, der styrer flashlagringsoperationen.

Det samme vil ske på en standard harddisk, der har en softwarechip, der er ansvarlig for at køre plader og læse- / skrivehoveder. Fysisk skade er en tæt opløber til elektriske stød. Det er ansvarligt for bærbare drevfejl og slid.

Fordi traditionelle drev bruger bevægelige dele, bliver drevoverfladen eller hovederne svage og begynder at vise tegn og symptomer på defekt over tid. Når disse problemer opstår, er det tid til en harddiskreparation.

I tilfælde af flashdrev spiller slitage samme rolle, men i en anden stil. Flash-drev har visse brugstællinger, hvilket betyder, at jo mere drevet genskrives, jo mere fald i dets levetid, og en dag vil den mislykkes.

Endelig kan fremstillingsfejl være et almindeligt problem med materialekvalitet og software, der spiller en rolle i denne form for fiasko.

 

Omfattende viden med alle større harddiskproducenter

Harddiske kan lide af fysiske, mekaniske harddisknedbrud, operativsystemfejl, virus eller filsystemkorruption. Enhver af disse tilfælde kan let resultere i manglende adgang til dine filer.

Tjek : Fjernelse af virus, adware, spywareInstallation af styresystem Service!

Computer Titans datagendannelse har omfattende viden med alle de store harddiskproducenter som Western Digital, Seagate, Hitachi, Toshiba osv.

Med vores omfattende erfaring, der er solidt baseret på harddiskreparation og harddiskgenopretning, er vi over-kvalificeret til at udføre professionel , invasivt, datagendannelse på alle typer harddiske, herunder RAID servere.

Uanset hvad du skal have genoprettet, hvad enten det er uvurderlige fotografier, regneark, e-mail, din virksomhedsregnskabsdatabase eller noget, der kan gemmes på en harddisk, der bare ikke kan udskiftes. Vi gendanner alt!

Data Gendannelse Service

Utilsigtet sletning, Filkorruption, Data partitionproblemer, Harddisk datagendannelse, USB flash drev gendannelse, SD-kort filgendannelse, Gendan tabte billeder, Gendan slettede filer, Ekstern harddisk filgendannelse.

Vores københavnsk baserede datagendannelse Center leverer datagendannelse-tjenester på defekte harddiske, bærbare eksterne USB-drev, iPad, Flash-kort og Solid State Drive (SSD) fra anerkendte mærker som HP, DELL Computers, Apple-computere, herunder iMac og MacBooks.

Tjek også: MacBook Pro Retina ReparationMacBook Pro Reparation! MacBook Air Reparation! MacBook Reparation! iMac Retina Reparation! iMac Reparation!

Vi bruger specialiserede billedgendannelsesværktøjer til at udvinde data fra dårlige sektorer og kan bruge selektive hovedkort til delvis gendannelse i tilfælde af alvorlig skade.

 

Har du mistet adgang til dataene på din harddisk?

Uanset om du har en Mac eller en pc, en bærbar computer, en notebook eller en stationær maskine eller gemmer dine data på en bærbar ekstern USB-harddisk, analyserer vi harddiskfejlen og gendanner dine data fra stort set alle tab af data, du kan komme i tanke om.

Ingen to harddiskgendannelser er de samme.

Uanset om det er hvordan datatabet forekom eller niveauet af skader på drevet, forstår vi, at enhver episode er anderledes. Stol på fagfolk fra Computer Titans datagendannelse!

 

RAID datagendannelse af Computer Titans datagendannelse

RAID datagendannelse ved ECO datagendannelse tilbyder hurtige Up-front priser for alle RAID versioner. Uanset om det er en RAID 0, RAID 1, RAID 5 eller RAID 10, har vi den højeste succesrate i datagendannelsesservices.

Gendannelse af data fra en RAID-server kan være en af ​​de mest optimistiske scenarier for datagendannelse, selv når en harddisk har lidt af mekaniske fejl.

Hvis du har et fejlende RAID 1, 5 eller 10 array, kan ECO datagendannelse genoprette eller gendanne din RAID, SAN, NAS, Snap Server. Vi har flere servere med høj kapacitet til at klare de større RAID’S.

Bedste tilgængelige datagendannelse service

For at give dig den bedste tilgængelige datagendannelse service, har Computer Titans forpligtet sig til at opretholde et kvalitetsstyringssystem, der understreger løbende forbedringer i processer, teknologi og kvalitetssystem.

Vores mål er at sikre, at dine behov er opfyldt og overgået.

Sammen har vores specialister visdommen, værktøjerne og evnen til at oprette tilpassede datagendannelsesløsninger. Datagendannelse fra alle typer lagermedier.

Vi leverer datagendannelse services på alle mærker

Vi tilbyder datagendannelse tjenester på alle mærker og typer af harddiske, herunder de mest populære mærker, herunder Western Digital, Seagate, Toshiba, Samsung, Maxtor Hitachi, IBM og alle typer, herunder USB, SATA, IDE , SSD, M2 SATA, SAS og SCSI-drev.

 

USB Flash Drive datagendannelse Service

Vi kan gendanne data fra USB-flashdrev, der er stoppet med at fungere, der ikke længere kan ses af computeren, er bøjet, knækket, revnet eller beskadiget.

Vi kan hjælpe med alle mærker og typer af USB-flashdrev, herunder Lexar, Verbatim, Corsair, Kingston og SanDisk,

 

Solid State Drive datagendannelse Service

datagendannelse Service kan leveres, hvis din SSD er stoppet med at fungere eller ikke længere er registreret af computeren. Vi gendanner data fra alle typer SSD’er, herunder SATA, M2 SATA og PCIE-SATA interface.

Solid State Drives er en fælles del af stationære computere, notebooks, fusionsdrev i Apple iMac, MacBook Air, MacBook Pro og Macbook Pro Retina.

 

Memory Flash SD-kort datagendannelse Service

Lider dit Memory Flash-kort af en af ​​følgende problemer?

Flash-kort er stoppet med at virke?

Filsystemet bliver ikke genkendt?

Windows eller Mac Anmodning om et format på kortet?

Hvis du har nogen af ​​de ovennævnte symptomer, skal du stoppe med at bruge kortet, da det kan forårsage yderligere korruption, der gør datagendannelsesproceduren kompleks og reducerer chancerne for en fuld datagendannelse.

Vi specialiserer os i datagendannelse service af fotos og videoer fra alle typer hukommelseskorttyper, herunder:

SD-kort, Compact Flash (CF) -kort, MicroSD-kort, SDHC-kort, XD-kort, Sony Memory Stick og alle andre typer hukommelseskort.

Bærbar harddisk (disk) datagendannelse

Data kan gendannes, hvis du har en defekt / død bærbar computer eller notebook. I de fleste tilfælde er harddiskdrevene intakt, og data kan gendannes. Disse dage kan Notebooks have standard SATA-drev, SSD (Solid Sate) -drev eller Hybrid (Fusion) -drev.

Vi har en række adaptere og caddies, der kan bruges til at overføre dine personlige data til et eksternt drev.

Ekstern bærbar harddisk datagendannelse

Eksterne USB harddiske indeholder i det væsentlige et internt drev med ekstra beskyttelse i et kabinet. Vi er specialiseret i at hente dine data fra din beskadigede bærbare harddisk. USB Eksterne harddiske kan stoppe med at fungere, hvis du banker eller taber det eller trækker stikket ud, når det stadig kører på pc’en.

Data kan let blive beskadiget, når det flyttes mellem flere computere eller forskellige operativ system platforme. Vi har state of the art Data værktøjer til at give mulighed for en billig data gendannelse.

 

APPLE iMac, MACBOOK, MACBOOK AIR, iPad datagendannelse

Vi kan gendanne data fra dine Apple-enheder, herunder M2 SATA, Hybrid & Fusion Drives.

 

Tjek også: Apple Mac Reparation ServiceBærbar Reparation Service! Stationær Pc Reparation Service! PlayStation Reparation Service! Xbox One Reparation Service!

Data gendannelses spørgsmål

Hvad skal jeg gøre, hvis harddisken er gået i stykker?

Lad være med at bruge et defekt eller beskadiget drev med det samme for at forhindre yderligere skade. Chancerne for en vellykket data gendannelse er højere til en lavere pris afhængigt af typen af ​​skader og tilstand af drevet. Lad være med at bruge drevet for at spare dig tid og penge.

 

Hvad er vores succesrate?

Det er et af de mest almindelige spørgsmål, der spørges om til data gendannelse firmaer. Desværre er data genopretning ikke en reguleret industri, så der er mange fortolkninger af “succesrate” og et stort antal forskellige krav.

Når det kommer til datagendannelse, er alle tilfælde unikke, og selvom mange kunder vil nyde fuld tilbagesendelse, er nogle uundgåeligt uoprettelige. Vi har en 90% succesrate.

Computer Titans har med succes udført tusindvis af data gendannelser. Vi baserer vores succes udelukkende på at gendanne de data, der er vigtigst for vores kunder og har en “no data, no fee” -politik.

Hvis du har en ødelagt harddisk eller har en situation, hvor du ikke længere kan få adgang til dine data, kan vi finde problemet, reparere harddisken og genoprette dens filer og mapper til dig.

Gendannelse af kritiske data så hurtigt og sikkert som muligt

 

Harddisk fejl Symptomer

Harddisk fejl kan skyldes forskellige årsager. Elektronikken kan udvikle elektriske fejl på grund af overspændinger.

Hovedet inde i drevet kan mislykkes i at læse data. Endvidere vil harddisken til tider ikke engang starte op. Eller harddisken vil udsende usædvanlige lyde som klik, slibning, skrabning osv.

Vi modtager telefonopkald og websøgninger, der dagligt leder efter harddisk reparation. Imidlertid er harddisk reparation en midlertidig løsning. Det er et mest kritisk element i det egentlige arbejde med at gendanne data og skal gøres korrekt.

Under ingen omstændigheder vil vi, eller enhver anden kvalitets gendannelses service, rådgive til enhver form for reparation af harddiskdrev. Dette kan gøre yderligere harddisk gendannelses forsøg forgæves.

Gennem årene har vi set en lang række drev, der havde manipuleret eller er blevet åbnet for at fixe problemet. Hvis den ikke bliver pillet ved, er chancerne for genopretning umådeligt højere.

Reparationen tager normalt 3-4 hverdage.

Du skal blot udfylde felterne, vent på vores mail med din fragtlabel, printe den og aflevere din pakke i nærmeste GLS pakkeshop.

Husk! Pakkens længste side skal være under 90 cm og pakken vejer ikke over 20 kg.


FRI FRAGT

Navn

Efternavn

E-mail

Mobilnummer

Adresse

Postnummer

By

Enhed

Beskrivelse af problemet