Rens af PC

STIL ET SPØRGSMÅLMac PC Computer Bærbar Reparation

Hvis din bærbare computer overophedes, eller du kan høre, at blæseren spinder hurtigere og hurtigere, har du brug for en professionel oprydning. Vores bærbar rengøring service er en lille investering for en stor ændring. Betal lidt nu, for en bærbar computer, som lever længere. Det giver bare mening.

Hvis din maskine er ældre end 15-24 måneder, og aldrig har fået sine blæsere rengjort, vil det sandsynligvis blive nødvendigt for dem at gøre.

Vores bærbare rengørings tjenester er de bedste i byen. Ved Computer Titans har vi professionelle rengørings teknikere, som har praktisk erfaring i branchen.

Vores teammedlemmer er alle uddannet til at levere en høj standard for rengøring af computere. Vent ikke til din bærbare computer er mærkbart overophedet, hver gang du tænder den.

Overophedning beskadiger din pc

Overophedning kan forårsage skade på din pc ved at få den til at lukke, konstant genstarte eller vise den blå skærm. Som følge heraf kan du ende med at miste filer eller ikke gemme dit arbejde i tide.

I værste fald kan overophedning beskadige de interne komponenter. Computere er udstyret med varme legemer, som spreder varme væk fra de interne komponenter og den centrale proces enhed (CPU).

 

Computere kan blive for varme på en række måder:

Støv kan blokere inde i ventilatorerne, hvilket får dem til at stoppe eller sænker deres fart og dermed ikke kan køle interiøret korrekt.

Når din enhed kommer i kontakt med direkte sollys, for eksempel hvis du tager din bærbare computer udenfor.

CPU’en og grafikkortene bliver varme, især når de kører krævende applikationer. Generelt er en smule overophedning normal, og blæseren kan lave en svirrende lyd, når din pc bliver for varm. Det er normalt ikke noget at bekymre sig om, men generel vedligeholdelse og pleje af din pc forhindrer yderligere skade.

Her er nogle trin, du kan tage for at forhindre en overophedning:

Undgå direkte sollys med din bærbare computer. Hvis det er absolut nødvendigt, at du går udenfor, skal du ikke bruge din bærbare computer i længere tid.

  • Sørg for optimal ventilation ved at holde computeren væk fra vægge.
  • Invester i en ekstra kølings blæser til at hvile din bærbare computer på.
  • Har din stationære / bærbar brug for professionel rengøring inde og ude for at fjerne overskydende støv og kontrollere eventuelle interne skader (hvorfor ikke ringe til os i dag?)

Overvåg temperaturen på din computer

Hvis din PC processor er overophedet, vil vi kontrollere, om køle pladen er på plads, eller hvis dens termiske pasta har hærdet / tørret ud. Sæt ikke din bærbare computer på sengen eller sofaen.

Tjek også: Bærbar Reparation Service!

Sådan overvåger du temperaturen på din computer

Du kan også overvåge computerens temperatur på flere måder. For det første kan du være i stand til fysisk at føle, om din computer bliver meget varm.

Ventilatoren kan lave en spindende eller klikkende lyd, der tyder på at den er overarbejdende eller svigtende. Du kan opleve vedvarende genstart af systemet, eller der vises en blå skærm.

Endeligt har mange nyere computere indbyggede programmer, der fortæller temperaturen på forskellige komponenter. Hvis ikke, kan du downloade værktøjer fra internettet for at vise lignende oplysninger, prøv Speedblæser eller HWMonitor.

Tjek også: Stationær Pc Reparation Service!

Overkommelig bærbar rengøring service

Bærbare computere tiltrækker støv, snavs og mikroskopiske partikler. De er særligt sårbare ved udluftningerne, som skaber hvirvler i luften omkring din maskine, da varm udstødning udstødes, og køligere luft trækkes ind.

Åbninger til cd drev og eksterne porte kan også blive tilstoppede over tid. Vores rengørings løsninger er en hurtig og overkommelig måde at forhindre din maskine i at få en snavs skade.

Detalje er vigtigt. Det er de små ting, der tæller. Faktisk, når vi taler bærbar rengørings service, er det de ting, du ikke kan se, der er virkelig vigtige. Disse mikroskopiske pletter af snavs er skadelige for din computers helbred. Så vi sørger for at de er væk, hver eneste af dem.

Vores blæser rengøring af bærbar computere kan ikke lide støv og snavs. De vil ikke hvile til indersiden af ​​din bærbare computer er lige så ren og fin som det var den dag du købte den. Og det betyder, at den vil fungere som det skal, i længere tid. Enkelt.

Bærbar blæser rengøring service

Vedligeholdelse, rengøring, forlængelse.

Det er en god idé at booke en rengøringsservice til bærbar blæsere hvert år til atten måneder. Rengøring af bærbar blæser gør mere end blot at forbedre ydeevnen til maskinens kølesystem. Det forlænger også livet for vigtige komponenter som harddisken og bundkortet.

En bærbar computer, der nyder godt af regelmæssig rengøring, vil køre roligere, glattere og køligere i længere tid. Med andre ord kører den bedre. Og koster dig færre penge.

Computere skal opretholdes både inde og ude. Hvis du opdager, at din computer kører langsomt eller bliver varm, er det tegn på, at det er tid til vedligeholdelse.

Bærbar rengøring er en professionel service, der kræver en tekniker til at fjerne snavs, støv og snavs fra tastaturet og andre komponenter. At holde din bærbare computer ren er meget vigtigt at forlænge livet såvel som forhindre tidlig fejl i komponenter.

 

Giv din gamle, langsomme, overophedende bærbar et nyt liv.

Uanset hvor hurtig og skinnende din bærbare computer var, da du fik den, vil den med tiden blive dårliger, og din bærbare computer er nu mere snavset, varmere, langsommere og mindre effektiv end den var på dag 1.

Bærbar blæser rengøring service omkostninger

Lad det ikke være for længe. Eller betal for meget.

Vores rengøringsservice til bærbar blæser er en lille investering for en stor ændring.

Og det forlader dig ikke med ingenting i lommen. Betal lidt nu, for en bærbar computer, som lever længere. Det giver bare mening.

Hold din bærbare computers gode helbred

Vi tilbyder støvsugnings tjenester til din overophedende bærbare eller stationære, det meste af tiden overophedes bærbare computere, når ventilatoren ikke gør sit job, det betyder, at CPU’en og grafikkortet ikke køler ned. Vi kan rengøre indersiden af ​​din bærbare computer eller stationære.

 

Har du problemer med en langsom computer eller konstant frysning?

Vi scanner og kører en sundheds kontrol på din pc, der giver dig en omfattende sundheds rapport om din maskine, der beskriver fejlene og hvordan du kan slippe af med dem.

Ved du at, for at holde computeren kølig er det vigtigt at fjerne hindringer for luftstrømmen og kontrollere, at der ikke er noget støv, der blokerer ventilatoren, især i bærbare computere, hvorved luftstrømmen er begrænset mellem de små rum.

Hold din bærbare computer i godt helbred med vores bærbare rengørings service. Vi tilbyder hurtig service til alle mærker og modeller.

Din bærbar blæser er ansvarlig for afkøling af vitale komponenter pakket tæt sammen i computeren. Det blæser den varme luft, der genereres af computerens arbejds elementer, ud gennem luft åbningerne. Men luft er ikke det eneste der går gennem disse ventilationskanaler.

Rengøring af bærbare computere

Fra tid til anden, suges små støv- og snavspartikler ind i maskinen ved hjælp af ventilatoren, og tilstopper den. Køle ventilatoren bliver ineffektiv, hvilket betyder, at den skal arbejde hårdere for at holde luften inde i den bærbare computer ved en rimelig driftstemperatur.

Til sidst kører ventilatoren hele tiden uden at bringe temperaturen ned. Og det er, når tingene begynder at gå galt. Ventilatoren selv kan låse, hvis den er tilstoppet med for meget snavs. Eller afgørende hardware inde i din maskine kan overophedes og fejle.

Derfor anbefaler vi at du får din bærbar blæser rengjort en gang om året eller to. En simpel betjening, udført af fagfolk, kan forlænge maskinens levetid og hjælpe med at styre strømforbruget.

Vent ikke, før din bærbare computer er mærkbart overophedet, hver gang du tænder den. Ring til vores bærbare rengøringsservice og lav en aftale.

Vores bærbar rengørings tjenester leveres normalt til en fast pris. Medmindre rengøringen er en del af en større løsning, får vi din bærbare pc til at køre igen for en enkelt, lav pris. Og hvis det er en del af et større problem, vil vi give dig en timepris, vi er overbeviste om, du vil elske.

Støv forårsager overophedning

Du opdager, at vi ikke opkræver dig for ekstra funktioner som at sende din bærbare computer væk for at blive rengjort på en tredjeparts placering. Fordi vi ikke er som de store nationale reparations centre. Vi arbejder med alt i et af vores Københavns baserede værksteder.

Vi anvender et komplet team af tekniske eksperter og ingeniører. Hvert fix, hver rengøring og enhver tjeneste: de er alle lavet af os i vores lokaler. Der er ingen ventetid, og du vil ikke finde en skjult pris på en af ​​vores fakturaer.

Støv: Støv kan reducere luftstrømmen til din computer, hvilket resulterer i en overophedende computer. Din bærbare computer eller stationære skal åbnes og rengøres regelmæssigt for at undgå overophednings problemer.

Computer Titans behandler disse problemer dagligt. Hver computer, der kommer ind i vores butik, kontrolleres for støvproblemer. Vi har udstyret til sikkert at adskille din bærbare computer eller stationære computer og rense støvet ud af blæsere og logik kredse uden at forårsage nogen skade.

Snavs og mad: er dine taster klæbrige? Er der ting, der gemmer sig under dit tastatur? Vi kan rense dit tastatur område, og hvis der stadig er langvarige problemer, kan dit tastatur også udskiftes.

De fleste af vores kunder har følgende problemer: frysning, låsning, crashing og “blue screening” uden tilsyneladende årsag. Når vi kigger på dem, blev problemet klart – års opbygning af støv forårsagede systemet i at overophedes og fryse, låse, nedbryde og “blue screene”.

Vi anbefaler en årlig forebyggende vedligeholdelses kontrol.

Vores computer rensning omfatter fuld fjernelse af støv, snavs, hår og andre fremmed legemer, der hjælper din bærbare computer til at køre effektivt og forhindre nedbrud. Vi har også termisk forbindelse / pasta mellem processor og køle element.

Hvis din bærbare computer er overophedet, eller du kan høre blæseren, der spinder hurtigere og hurtigere, har du helt brug for en professionel oprydning.

Efter et stykke tid vil din bærbare computer eller notebook uundgåeligt blive snavset ved at suge støv op, der klæbes op i luft åbningerne og varme kanalerne, så maskinen ikke køles korrekt.

Vigtigst er at støv ophobningen og den store varme kan beskadige andre hardware komponenter, der fører til dyre reparations regninger.

Du har muligvis brug for en rengøring

Overophednings problemer, computer slukker tilfældigt, støjende blæser, CPU-sprængning eller bare flere års brug uden grundigt rengøring.

Vi anbefaler en årlig forebyggende vedligeholdelses kontrol på alle kunde data maskiner for at rense dem, og sørge for at de er i top stand. De penge, der bruges på dette, er trivielt, især i forhold til omkostningerne og forværringen af ​​permanent skade fra et funktionsdygtigt computersystem.

Tjek også: Datagendannelse og Data Backup Service!

Rengøringspakke indeholder:

-Alt støvfjernelse internt og eksternt (Vi bruger manuel pumpeblæsere og højkvalitativ 99,7% Isopropyl Alkohol, vi bruger ikke dåse luft for at undgå kemiske rester, som langsomt kan opbygge korrosion på komponenterne)

– Fjernelse af gamle termisk pasta og erstatter det med høj kvalitets køle pasta

– Vi tager hånd om din bærbare computer som vores egen

– Vi bruger den bedste termiske pasta på markedet

– Brug af Høj kvalitet 99,7% Isopropyl Alkohol.

– Vores værktøjer er ESD sikre for at undgå elektrostatisk udladning, der kan beskadige dine komponenter.

– Vi bruger manuelle pumpe blæsere, ingen opbygning af kemikalier fra dåse luftblæser, som kan forårsage korrosion af komponenterne.

– En glad bærbar betyder en glad ejer. Tillykke! du har forlænget livet på din dyre computer.

Har et overophednings problem?

Hvordan ved jeg, om jeg har et overophednings problem?

Det er vigtigt at huske, at der er forskel på, at din bærbare bliver varm og faktisk overophedning. Hvis du ikke er sikker på, om din bærbare computer er overophedet, skal du kigge på følgende:

  • Din bærbar computer kører langsommere end normalt.
  • Din bærbare computer er ekstremt varm på bestemte områder.
  • Hvis din bærbar pludselig lukker ned uden grund – betyder det ofte, at fejl systemet i computeren er trådt ind, når computeren rammer en bestemt temperatur.
  • Du kan blive opmærksom på, at blæseren arbejder oftere og lyder højere og / eller mere kraftig end normalt, da den forsøger at afkøle computeren.
  • Til sidst forårsager denne overophedning permanent skade, forkortelse din notebooks liv.

Hvis de ovennævnte symptomer matcher din computers symptomer, er problemet overophedning og skal rengøres professionelt.

Vores rengørings service til bærbar computer er den bedste

Vores rengørings service til bærbar computer er den bedste i byen. På Computer Titans har vi professionelle rengørings teknikere, som har praktisk erfaring i branchen.

Vores teammedlemmer er alle uddannet til at levere en høj standard for rengøring af computere. Vi vælger disse medarbejdere og træner dem for at levere denne specialiserede computer rensning. Så træner vi dem for at gøre arbejdet grundigt.

Vi overvåger dem også regelmæssigt for at sikre, at vores standarder opretholdes. Træning leveres på stationære og bærbare computere til både pc- og Apple-produkter.

Can støv virkelig beskadige din computer?

Ganske enkelt, JA!

Ligesom en bil har brug for ren olie for at holde motoren fra at overophede, har din computer brug for en ren, kølig luftstrøm for at forhindre overophedning. Selv med vores mere avancerede teknologi forårsager støv og affald stadig skade på computere ved at blande sig med blæsere og fungere som isolering, hvilket får din computer til at overophede.

Høje niveauer af varme kan forårsage tidlige fejl i komponenter, og overdreven, intens varme kan medføre, at kritiske komponenter mislykkes uventet. Støv kan også forstyrre de elektriske forbindelser på porte og forbindelser, der forårsager uberegnelige resultater.

Selvom computeren ikke overophedes, kan støv stadig beskadige de interne komponenter på din computer. Støv absorberer fugt, som gør det muligt for støvet at klæbe til elektronikkens overflader.

Efterladt urenset, kan kredsløbs kortene begynde at korrodere og kan endda producere intermitterende fejl. Jo højere luftfugtigheden er, desto mere vil støvet absorbere. At holde din stationære eller en bærbar computer ren med en planlagt rengøring er meget vigtigt for din computers levetid.

Kan jeg rense min bærbar blæser selv?

Ja du kan. Rengøring af bærbar blæsere er et relativt simpelt job. Men hvis du ikke ved hvad du gør, eller bruger det forkerte udstyr til at rengøre ventilatoren, kan du beskadige kølesystemet eller blæse snavs længere ind til indersiden af ​​din bærbare computer.

Det er også muligt, at brugen af ​​kraftige luft kilder, for eksempel en luft kompressor, kan beskadige delikate elementer i den interne hardware.

Vi anbefaler, at du bruger en professionel bærbar rengørings service for at undgå skade og for at sikre den bedst mulige renhed.

Tegn på, at din maskine har brug for en bærbar rengøringsservice.

Laver din bærbare computer meget støj, når den kører? Er det mærkbart varmt efter kort tid? Hvis din maskine er så støjende, kan du ikke høre det program du ser, eller er det for varmt at sætte på dine knæ, du kan høre og mærke advarslerne, at din blæser er tilstoppet af støv og snavs.

Tjek også: Apple Mac Reparation ServiceBærbar Reparation Service! Stationær Pc Reparation ServicePlayStation Reparation ServiceXbox One Reparation Service!

Er din bærbar pludselig frosset?

Oplever du betydelige præstations problemer? Det kan være din rengørings ventilator. Vores ingeniører kan normalt hurtigt diagnosticere rengørings problemer.

Så hvis du har mistanke om, at din maskine har brug for en rengøring, skal du ringe til vores rengørings service i dag. Vi får din maskine tilbage til arbejdet så hurtigt som du har brug for. Og hvis det ikke er din rengørings blæser, vil vi diagnosticere problemet og give dig et konkurrence dygtigt tilbud for at få din maskine tilbage på fødderne igen.

Vores bærbar rengørings service er en hurtig løsning til en maskine, der lyder som om den synger på sine sidste vers. Smid ikke computeren væk, før du taler med os. De lyde du troede var begyndelsen af ​​enden, kan bare være lyden af ​​en bærbar computer, der kræver en vis omhu og opmærksomhed.

Hvad er tegnene på, at min computer har brug for rengørings service?

Når dine blæsere kører med højere hastigheder, lyder de højere end normalt, og det er et tegn, du ikke vil ignorere. Hurtigt spindende blæsere betyder, at de skal arbejde hårdere for at flytte rundt med luften for at afkøle kritiske komponenter på din computer.

De fleste nyere pc’er har også en indbygget CPU temperatur måler, og du kan bruge et program som CoreTemp til at se computerens aktuelle temperatur.

Denne temperatur er kun til processoren, og vil variere, når du kører programmer. En god temperatur må ikke overstige 55 grader celsius på tomgang og jo lavere temperatur jo bedre.

Afhængigt af hvor din computer er placeret, kan du opdage, at du skal rengøre din computer mere regelmæssigt end andre steder, f.eks. Hvis din computer er på gulvet, og du har kæledyr, skal du rengøre din computer mere end en der er på et skrivebord i et hjem uden kæledyr.

 

Hvad hvis støvet allerede har beskadiget min computer?

Hvis du opdager, at din computer kører uretmæssigt og lukker kontinuerligt, kan du have tidlige stadier af komponentfejl. Et hurtigt kig på blæseren, mens computeren ikke kører, burde være nok til at fortælle dig, om det ikke er rent.

Mange komponenter kan udskiftes af en uddannet pc tekniker, men du skal hurtigt få computeren i gang. Jo mere du bruger din computer i denne tilstand, jo mere skade du gør, og jo mere kostbart vil det være at ordne.

Tjek også: MacBook Pro Retina ReparationMacBook Pro Reparation! MacBook Air Reparation! MacBook Reparation! iMac Retina Reparation! iMac Reparation!

Hvorfor er bærbar rengøring er vigtigt?

Hvorfor er bærbar rengøring er vigtigt?

Et af de mest almindelige bærbars problemer er frysning og derefter nedbrud. Mange ting kan forårsage nedbrud, men en af ​​de mest almindelige årsager er system overophedning.

Tænk bare på din computer som en lille, men kraftfuld støvsuger, som hele tiden er i gang. Ja, bærbar blæsere er forbundet fra indløb i fronten til udløb i ryggen.

Selvom den ikke bevæger sig rundt i rummet, suger den i hvert øjeblik noget støv, snavs, hår og røgpartikler op fra den umiddelbare nærhed. Når luften flyder gennem den bærbare computer, sættes alt det materiale på de indre dele af systemet.

 

Hvad sker der, hvis jeg ikke får en computer rensning?

Uden en ordentlig computer rengørings service forårsager du dit personale og din computer op til mange forskellige problemer. Støv kan blokere luftstrøm, hvilket får din maskine til at køre ved højere temperaturer.

Dette kan forårsage nedbrud ved kritiske øjeblikke eller brande. Samtidig kan det hjælpe med at overføre infektioner til medarbejdere, der så kan sprede sig over hele arbejdsstyrken.

Min computer er helt lukket, skal den rengøres?

JA! Der er ikke sådan noget, der hedder en “fuldt lukket” computer, alle computere og bærbare computer modeller skal rengøres.

Modeller som iMac kan skjule deres ventilation, men ligesom enhver anden computer trækker de kølig luft ind og blæser varm luft ud for at afkøle processoren og andre komponenter i computeren. De skal også rengøres for støv og snavs. Ydersiden af ​​din computer kan se ren ud, men aldrig glem indersiden!

 

Hvad med bærbare computere? Hvordan bliver de rengjort?

Bærbarer kan være særligt modtagelige for støv og snavs. Deres mindre krop har mindre plads til luftstrømmen i første omgang, derfor kan en lille smule støv gøre mere skade, end det ville på en stationær.

Vores uddannede teknikere kan skille enhver bærbar computer af til en komplet intern rengøring og vurdering. Vi kan også demontere og rengøre tastaturerne for at fjerne støv, snavs og mere almindeligt madpartikler ud under tasterne, så de fungerer korrekt igen.

Hvad forårsager en bærbar computer i at overophede?

Kontroller, om støv dækker ventilationshullerne i siden eller på bagsiden af ​​maskinen. Hvis dette på nogen måde er blokeret, løber du risikoen for overophedning af processoren. Derudover kan RAM-hukommelsen og harddisken også overophedes.

På den måde kan et almindelig støvværn hjælpe til at skubbe støv ind i computeren og derved øge risikoen for brand.

Vi kunne også give dig mange andre eksempler på potentielle farer, hvoraf mange vi fandt i forbindelse med computer rensning i Frederiskberg og Vanløse.

Når du arbejder med din bærbare computer bruger du:

-den centrale behandlingsenhed (CPU),

-Hard Disk Drev (HDD)

i høj kapacitet.

Hvis du har mange spil på din bærbare computer, eller kører mange programmer på én gang som Photoshop, 3D MAX eller Dreamweaver, vil disse få CPU’en til at overarbejde. Så jo mere din bærbare computer arbejder, jo varmere vil din processor blive.

Hvis du forhindrer den eksisterende ventilation på nogen måde, f.eks. Bruger den på en seng, et tæppe, en dyne osv.

Tillader du, at fibre og støv kommer ind i ventilationsområdet.

Den mest almindelige årsag til overophedning er blokerede luftåbninger, tilstoppet med støv. Når støv blokerer ventilatorerne og luft ventilatorerne, der er designet til at afkøle din bærbare computer, resulterer det i en overophedning.

Reparationen tager normalt 3-4 hverdage.

Du skal blot udfylde felterne, vent på vores mail med din fragtlabel, printe den og aflevere din pakke i nærmeste GLS pakkeshop.

Husk! Pakkens længste side skal være under 90 cm og pakken vejer ikke over 20 kg.


FRI FRAGT

Navn

Efternavn

E-mail

Mobilnummer

Adresse

Postnummer

By

Enhed

Beskrivelse af problemet