Reparation af ladestik

STIL ET SPØRGSMÅLBærbar DC ladestik Udskiftnings Service i København

Mac PC Computer Bærbar Reparation

Får du ingen strøm? Intet problem. Vores Bærbar DC strøm stik udskiftnings tjeneste vil strømforsyne dig igen. Bærbar Strøm Stik reparation er ikke raketvidenskab. Computer Titans tilbyder DC Stik / Strøm Stik udskiftning til din bærbare computer. Hvis du har haft problemer med dit bærbare DC strøm stik, kan vi hjælpe!

Bærbar DC strøm stik udskiftning og reparations prisen er til at forstå! Ingen skjulte gebyrer! Vi har også en no fix politik, hvis vi ikke kan få din bærbare computer til arbejde, så betaler du ikke reparationen.

Vi tilbyder de bedste priser for kvaliteten omkring København, og vores teknikere har mere erfaring end næsten enhver lokal butik eller stor butik.

Vi leverer en hurtig, effektiv og omkostningseffektiv bærbar stikkontakt udskiftning og reparation service. Priserne er gennemsigtige og konstant overvåget.

Computer Titans opkræver dig kun, hvis systemet fungerer fint efter reparationen, hvis det ikke virker fint efter reparationen, skal du ikke være bekymret for det, for så er der ingen reparationsgebyrer. Computer Titans prisen er altomfattende uden salg, ingen opgraderinger og ingen overraskelser. Hvis vi ikke kan få det til at fungere, opkræver vi ikke noget fra dig.

Det næststørste bærbare problem – Ladestik Udskiftnings

Oplader bærbaren ikke? Problemet kan være dit strøm stik. Løse eller defekte strøm DC stik forhindrer opladning fra at nå batteriet, enten fordi selve porten ikke er korrekt forbundet til stikkontakten, eller fordi ladningen ikke går fra porten til dit batteri.

En brudt stikkontakt betyder ikke, at din bærbar er klar til udskiftning. Dette er en omkostningseffektiv reparation, der kan bringe din bærbar tilbage til fuld brug igen.

Det næststørste bærbare problem vi ser er brudte strømstik. Bærbar DC strøm stik udskiftning er en ret avanceret service, og absolut ikke et Gør Det Selv projekt. Vi har toppen af ​​anti statiske arbejdsstationer og kontaktløse loddepladser for at udføre denne reparation på en sikker måde.

Hvis du opdager et løst stik, er det vigtigt at få det kigget på straks for at undgå yderligere skader på den bærbare computer. Hvis du er heldig, er strømledningen selv ofte problemet, og vi har billige udskiftelige veksel strøms adaptere til rådighed for de fleste modeller. Vores erfarne teknikere kan vurdere dit problem og give dig et tilbud på en løsning.

DC strøm kabel på den bærbare computer er også kendt som en AC DC (strøm) strømforsyning, DC strømindgang, Bærbar DC strømforsyning, DC stikkontakt, det er en indvendig del i den bærbare computer, hvor DC stikket tilsluttes.

Det går normalt dårligt, hvis du i et stykke tid måtte vride stikket for at få systemet til at oplade eller oplade batteriet, det går også dårligt, hvis du ved et uheld taber den bærbare computer fra et bord og lander på et DC stik, der ville skubbe ind og bryde den indvendige stikkontakt til din bærbare computer.

Bærbar batteri oplades ikke

Det er enkelt, hvis dit bærbare batteri ikke oplades længere, skal du vride eller ryste stikket og DC stikket hele tiden for at få systemet til at fungere, fordi stykket inde i er løst, skærmen flimrer, så er det nok et DC strøm stik problem.

Hvis den bærbare computer er på det punkt, hvor den ikke tændes mere overhovedet, er stikket helt gået i stykker.

Bærbarer er bygget med højeste kvalitet og teknik, de er ikke uforgængelige. En utilsigtet vridning, et tab eller endog normal slitage over tid kan medføre, at DC stikket / strøm stikket bliver dysfunktionel.

 

Denne service reparerer følgende problemer:

Du skal vride eller ryste din AC / DC strømadapter for at opnå en god forbindelse. Tilfældigt tab af strøm. Ustabil strømforbindelse eller batteriladning.

Tabt bærbar computer, mens AC / DC adapter blev sat i stikkontakten. Slidt DC indgangsstik, der forårsager en løs forbindelse. Kan ikke tænde for bærbar computer efter køb af ny AC / DC strømforsyning / adapter.

Tjek også: Rens af PC Service!

Bærbar DC Strøm Stik Udskiftnings Service

DC stikket er loddet til dit bærbare bundkort. En ukorrekt DC stik udskiftning og reparation kan føre til skade og muligvis ødelægge dit bærbar bundkort!

Stol på de erfarne og ekspertisefyldte teknikere hos Computer Titans til at udføre en DC stik / strøm stik reparation på din bærbare computer.

Vores Bærbar DC strøm stik udskiftning og reparation team er her for at hjælpe. Vi diagnosticerer og afhjælper opladnings problemer for alle større mærker af bærbare computere. Og i de fleste tilfælde vil vi få din maskine til opladning før middagstid.

Fordi vi ikke bare er gode til hvad vi gør. Vi er også hurtige.

Vi reparerer Bærbar DC strøm stik

Er strømforbindelsen på din bærbar løs eller kan den kun foretage en forbindelse intermitterende? Du kan have en dårlig DC stikkontakt. Switch Bærbar Reparation er her for at hjælpe! I de fleste tilfælde kan vi tilbyde service samme dag eller den efterfølgende i København.

Hvis du vil have det ordentligt korrekt gjort, er vi den bedste løsning til udskiftning og reparation af bærbare pc’er, som normalt koster omkring 1000kr inklusive reservedele.

DC stik reparationstjenesten sikrer, at en kvalificeret og erfaren professionel bærbar computer reparation tekniker vil udføre arbejdet på din bærbare computer og dit DC stik vil blive rettet korrekt.

Vi reparerer Bærbar DC strøm stik til forretnings og hjemmebrugere. Hvis det er presserende, vil vi gøre alt for at sikre, at din maskine er tilbage ved dig samme dag, hurtig og klar til at afslutte dit projekt.

Tjek også: Bærbar Reparation Service! 

Hurtig og effektiv udskiftning og reparation af computerstikket.

Vi ved, hvor kritisk din bærbare computer er. Og ikke kun for din virksomhed. Hjemmemaskiner, arbejdsmaskiner og maskiner, der gør begge dele. Vi retter dem alle. Og vi retter dem, når du har brug for det.

Hvis din strøm går ud dagen før en stor opgave skal være færdig, vil vi være der for at få din bærbare computer tilsluttet igen. Vores reparationsteam til bærbar stik fungerer dag og nat for at få arbejdet gjort.

Nogle gange kan det føles som om, at du bliver blændet med fakta. Vi har alle været der, når computerens reparations ingeniør begynder at notere fejl og terminologi, vi aldrig har hørt om. Men med vores reparations tjeneste til bærbar strømforsyning, får du lige det. Reparation af bærbar strømstik. Eller hvis det viser sig, at dit problem er batteri relateret, et nyt batteri.

Enkelt, virkeligt. Og med hurtige, pålidelige diagnoser fra kvalificerede ingeniører, ved du hvad du har at gøre med på ingen tid.

 

Er strømmen død? Vil den bærbare computer ikke lade?

Vi kommer til bunds af ​​dit problem. Vores ingeniører vil hurtigt afgøre, om du har brug for en bærbar stikkontakt eller en anden form for reparation. Så vil de give dig en pris og fixe din maskine. Hvilket gør sådan at du kan komme videre med din dag.

Selv de højeste kvalitets bærbare computere kan gå i stykker

Selv de højeste kvalitets bærbare computere kan gå i stykker

Bærbars er ikke kun til skole eller for erhvervslivet. De er også for livet. Og de maskiner, der tager det største slag, er dem, der bruges af vores børn. Kastet i skoletasker, misbrugt på Uni, smidt rundt i gymnasiernes klasselokaler. Det er ikke underligt, at deres stikkontakter ikke varer længe.

Vi ved hvad der sker, når en teenagers eller en elevs bærbare computer fejler. Det er verdens ende. Bogstaveligt talt. Men det behøves ikke at være sådan i særlig lang tid. Lad være med at gå i panik, når din søn eller datter informerer dig om, at de lige har brudt deres strømforsyning.

De fleste servicecentre ønsker ikke at håndtere dette problem ved at forsøge at reparere DC stikket. Mange, herunder de store landsdækkende butikker og den bærbare producent, vil enten fortælle dig, at maskinen ikke kan repareres eller at de skal udskifte bundkortet.

De vælger at ignorere det faktum, at en brudt DC stikkontakt kan repareres uden udskiftning af bundkortet, fordi de ikke er udstyret med værktøjer eller træning for at få DC stikkontakten repareret på din bærbare computer.

 

Hvad hvis mit DC stik ikke kan fixes?

I meget sjældne situationer er en del af bundkortet ødelagt, som DC stikket lægges til. Dette sker normalt kun, hvis ledningen blev revet ud meget hårdt. Når enheden åbnes og vi bemærke dette, fuldfører vi ikke reparationen, kræver vi intet fra dig med stik reparationen.

Når det kommer til computere, går de højeste kvalitet bærbare computere i stykker og ofte kan DC stikket være problemet. Vi forstår, at dette er meget frustrerende, og vi kan hjælpe dig med at få det fixet.

Professionel bærbar computer DC stik reparationer og udskiftninger

Computer Titans er specialiseret i DC Strøm Stik udskiftning og reparation på bærbare computere.

Vores fuldtidsjob er at skille bærbarene fra hinanden, fjerne / afmontere DC stikket fra bærbarens bundkort, lode den nye stikkontakt til bundkortet, sætte din bærbare computer sammen igen, teste det, sørge for alting, og alt er korrekt forbundet, og sende en sms til dig.

Vi kan erstatte de ødelagte DC stik på bundkortet med helt nye originale stikkontakter eller reparere de løse stik ved hjælp af specialværktøjer, fordi nogle strømstik (som Dell, Acer, Gateway stik) ikke let kan fjernes med almindelig lodnings jern.

De fleste af bærbare DC stik kan udskiftes af vores kvalificerede teknikere på én dag. Her hos Computer Titans har vi en stor gruppe af folk … hver tekniker har mange års erfaring med professionel reparation af bærbare computere, herunder reparation og udskiftning af DC  stik.

100% tilfredshedsgaranti – DC Strøm Stik udskiftning

Hos Computer Titans har hvert medlem af vores medarbejdere mange års erfaring med at fastsætte bærbare DC stik. Vi returnerer alt reparations og udskiftnings arbejde med en 100% tilfredshedsgaranti.

Vi leverer de højeste kvalitets reservedele og kundeservice af erfarne og meget professionelle computer teknikere.

Vi har moderne lodde udstyr og talentfulde, dygtige teknikere, der vil erstatte DC stikket på din bærbare computer på den rigtige måde uden at skade din bærbare computer. At have godt udstyr betyder, at vi kan fjerne den gamle  stik hurtigt og sikkert uden at bruge for meget varme for længe på bundkortet under afmontering.

Vores teknikere får masser af øvelse til at udskifte DC stikkontakter, før de nogensinde rører ved en kundes bærbare computer! Plus, vi tror på at give venlig personlig service til vores kunder.

Computer Titans står bag alle reparationer og udskiftnings arbejder med 100% tilfredshedsgaranti, og vi har beholdt en stor gentagende kundebase på grund af at levere den højeste kvalitet og udskiftnings dele af høj kvalitet.

Alle bærbare DC stik / strøm stik reparationer udføres af vores professionelle og erfarne teknikere.

Udskiftning og reparation af DC stik til ALLE Bærbar MÆRKER

Hvilket mærke af bærbare computere mangler du DC udskiftninger og reparationer til?

Vores ledende teknikere har mange års erfaring med udskiftning og reparation af Bærbar DC  stik til ALLE Bærbar MÆRKER. Selv om dette problem kan findes med alle typer enheder, ser vi bestemt problemer med bestemte mærker mere end andre.

Vi kan ordentligt reparere eller udskifte alle følgende bærbare mærker (alle størrelser fra: 14 tommer bærbare computere, 15 tommer bærbare DC stik, 17 tommer, 19 tommer osv.) Og alle andre størrelser repareret korrekt:

 

Acer Bærbar DC stik udskiftnings tjeneste

Alcam DC stik udskiftnings tjeneste

Amax DC stik udskiftnings tjeneste

Ashton Digital Bærbar DC stik udskiftnings tjeneste

Asus Bærbar DC stik udskiftnings tjeneste

Averatec Bærbar DC stik udskiftnings tjeneste

Clevo Bærbar DC stik udskiftnings tjeneste

Compaq Bærbar DC stik udskiftnings tjeneste

CTX Bærbar DC stik udskiftnings tjeneste

Cybermax DC stik udskiftnings tjeneste

Dell Bærbar DC stik udskiftnings tjeneste

Digital DC stik udskiftnings tjeneste

Dual DC stik udskiftning

ECS Bærbar udskiftnings tjeneste

eMachines DC stik udskiftning

Flexbook DC stik udskiftning

Hewlett Packard Bærbar DC stik udskiftning

Hyperdata Bærbar DC stik udskiftnings tjeneste

IBM Bærbar DC stik udskiftning

Jetta DC stik udskiftning

Kapok DC stik udskiftning

Lenovo DC stik udskiftning

KDS DC stik udskiftning

Metrobook DC stik udskiftning

Micron DC stik udskiftning

Mtech DC stik udskiftning

Multimedia DC stik udskiftning

Notebook DC stik udskiftning

Prostar DC stik udskiftning

Sager DC stik udskiftning

Sotec DC stik udskiftnings tjeneste

Spartan DC stik udskiftning

Spectec DC stik udskiftning

TI DC stik udskiftning

Umax DC stik udskiftninger

Xterasys DC stik udskiftning

 

Vil I lave DC stik udskiftnings og reparations arbejde på mit bærbar mærke?

Ja, vi reparerer DC stikket på alle mærker af bærbare. Mere præcist erstatter vi DC stikket i bærbare computere.

 

Tjek også: MacBook Pro Retina ReparationMacBook Pro Reparation! MacBook Air Reparation! MacBook Reparation!

Hvorfor har min DC stik kontakt været dårlig?

Årsagen til dette problem er helt normalt og skyldes typisk et eller flere af følgende problemer:

Normal slitage på stikkontakten. For højt tryk på stik under normal brug. Overdreven tryk på strømstikket i løbet af et fald eller tab af computeren.

Ikke synlig, men naturlig DC strømbue forårsager oxidation og krumning af de interne metalklip i DC stikket. Også koldt / revnet loddetråd, hvor DC stikket er loddet i bundkortet, kan forårsage strøm stiks problemer.

Hvor lang tid tager jeres DC stik reparations tjeneste?

Vi reparerer bærbare i den rækkefølge de blev modtaget. Returneringstiden på en DC stikkontakt reparation er normalt 1 eller 2 hverdage.

DC stik gået i stykker.  Hvordan kan man vide, om DC stikket ikke fungerer korrekt?

Der er et par måder at kontrollere, om dit DC stik ikke fungerer korrekt eller er ødelagt. For det første er det vigtigt at forstå, at bærbare computere er meget skrøbelige, især de indvendige og ydre DC stik kontaktpunkter.

Du kan normalt vædde med, at medmindre du altid har været yderst forsigtig, når du sætter stikket i, vil der være noget slid på din enhed.

Du vil vide, at DC stikket ikke fungerer korrekt, hvis:

Den bærbare computer ingen strøm har overhovedet

Den bærbare computer fungerer kun, når du holder DC stikket i en bestemt retning (stikket kan virke løst)

Den bærbare computer kører kun på batteriet (ingen strøm kan komme igennem DC stikket)

Bærbarbatteriet oplader ikke

Bærbaren skifter sporadisk fra batteristrøm til DC

Den bærbare computer lukker bare pludselig helt uden grund

Gnister flyver ud af bagsiden af ​​den bærbare computer, når den sættes i DC stikket

Hvordan et DC stik går i stykker

Der er mange måder at ødelægge et bærbar DC stik på uden at vide det.

Hvis du håndterer din enhed groft (ikke ekstremt forsigtig), så er chancerne for, at du kan gøre forbindelsen løs eller beskadige den helt. DC stikket på de fleste bærbare computere har ikke tilstrækkelig strukturel integritet i kabinettet og bundkortet til at rumme den stress, der skyldes grundlæggende brug og bevægelse.

Nogle bærbare computere udvikler DC stik problemer fra normal brug. Stikkontakten er normalt designet til kun et par år med omhyggelig brug. Du vil finde beviset i den kort sigtede garanti fra den oprindelige producent.

Hvis du taber eller slynger den bærbare computer rundt, mens den er tilsluttet eller hvis du sparker eller trækker på netledningen, mens den er tilsluttet, kan du løsne DC stik forbindelsen. Dette er nok den mest almindelige af alle de eksempler, der er angivet her.

I nogle tilfælde lodder producenten ikke DC stikket på bundkortet korrekt.

Nogle stikkontakter mislykkes under normal drift af din computer. Efter et år eller to af brugen, bliver dele bare ‘løse’ på visse modeller. Sommetider kommer den bærbare computer til at falde og ledningen river stikket løs.

Folk, kæledyr og støvsugere snubler alle over bærbar strøm ledninger dagligt. – Den bærbare computer bliver flyttet meget rundt. Efter at stikken er blevet flyttet frem og tilbage nok gange, bliver det løst.

Sådan undgår du at have brug for bærbar DC strøm stik udskiftning og reparation

Slut ikke din bærbare computer til, hvor folk eller kæledyr kan falde over ledningen.

Tag altid stikket ud af stikkontakten, før du opbevarer eller transporterer computeren.

Hvis du bemærker, at netledningen kun virker i bestemte stillinger, skal du få det kigget på, så der undgås permanent skade. Undgå at lægge stress på stikkontakten. Ledningen bør aldrig være helt stram.

 

Problem / Symptomer:

Tabt strømforbindelse til bærbar, når bærbar computer flyttes eller justeres.

Ødelagt eller revnet DC stikkontakt fra tab.

DC stik forbindelse er blevet forværret over tid.

Bærbar oplader ikke batteri, men bærbar computer vil starte op med et godt batteri.

Lysdioden (erne) blinker eller LCD skærmen lyser, når AC / DC adapterens spids er justeret.

 

Bærbar strøm stik udskiftning og reparation:

Den bærbare computer kører kun på batteristrøm.

Den bærbare computer får ingen strøm overhovedet.

Den bærbare computer oplader ikke batteriet.

Den bærbare computer skifter mellem strømforsyningen og batteriet intermitterende.

Den bærbare computer lukker pludselig.

DC stikket føles løs.

Gnister kommer ud af bagsiden af ​​den bærbare computer.

 

Symptomer på en brudt stikkontakt:

Den bærbare computer kører kun, når du holder strømledningen i en bestemt retning.

Den bærbare computer kører kun på batteristrøm.

Den bærbare computer oplader ikke batteriet.

Den bærbare computer skifter fra vekselstrøm til batteriet intermitterende.

Enheden slukker pludselig

Gnister kommer ud af bagsiden af ​​den bærbare computer.

De forkerte oplysninger, nogle reparationscentre giver: Mens mange computer reparations centre er opmærksomme på dette problem, er de fleste ikke. Mange, herunder de store landsdækkende butikker og den bærbare producent, vil enten fortælle dig, at maskinen ikke kan repareres eller at den har brug for et nyt bundkort.

Indledende løsningsforslag:

1) Prøv først at fjerne batteriet og prøv at starte den bærbare computer på AC / DC strømadapter alene. Hvis du stadig ikke oplever strøm, tilfældig afbrydelse eller strømafbrydelse, mens du kører strøm udelukkende fra AC / DC strømforsyningen, skal du udskifte din DC stikkontakt.

Hvis din bærbare computer kører fint, kan du få brug for et nyt batteri.

2) Brug anden kendt AC / DC strømadapter og netledning end den, du bruger i øjeblikket. Det er muligt for spidsen på AC / DC strømadaptere at gå i stykker også.

Nogle tredjeparts veksel strøms adaptere har en manuel spændings afbryder, vær venlig at kontrollere, at den rigtige spænding er indstillet ved at kontrollere bunden af ​​den bærbare computer. De fleste bærbare computere er 19v, 15v eller 21v.

3) Prøv også at bruge et virkende og fuldt opladet batteri fra en anden bærbar computer til at starte din bærbare computer op. Hvis den kører på et opladnings batteri, men ikke DC stikkontakten, har du enten en dårlig AC / DC strømadapter og / eller skal have din DC stikkontakt udskiftet.

Reparationen tager normalt 3-4 hverdage.

Du skal blot udfylde felterne, vent på vores mail med din fragtlabel, printe den og aflevere din pakke i nærmeste GLS pakkeshop.

Husk! Pakkens længste side skal være under 90 cm og pakken vejer ikke over 20 kg.


FRI FRAGT

Navn

Efternavn

E-mail

Mobilnummer

Adresse

Postnummer

By

Enhed

Beskrivelse af problemet