Udskiftning af skærm

STIL ET SPØRGSMÅLUdskiftning af Ny Skærm i København

Mac PC Computer Bærbar Reparation

Jeg tændte min bærbare computer, og der er intet på skærmen! Hvad nu? Vi kan hjælpe! Vores reparations service til bærbar computer udføres af professionelle, erfarne ingeniører. Hvis du er i panik over et projekt, tabt data eller ikke har noget at underholde børnene med på en regnvejrsdag: Bare rolig. Vi sætter en ny skærm i, og din bærbar computer fungerer perfekt igen.

Brudte skærme er et almindeligt problem, men de behøver ikke at signalere slutningen på ​​din bærbare computers liv. Du bør heller ikke betale dyre domme et simpelt fix. Vores ny skærm reparation service og udskiftnings service sikrer hurtige, garanterede løsninger til alle mærker og modeller af bærbare computere.

Vi er hurtigere og billigere end andre reparations steder, og meget mere praktiske. Lad ikke en ituslået skærm ødelægge din dag. Ring til vores nye skærm udskiftnings enhed, og du vil ikke være uden din bærbare computer længe. Du er ved det bedste sted lige nu.

Computer Titans tilbyder den bedste og hurtigste nye skærm udskiftning for enhver bærbar computer, Macbook, Macbook pro, Macbook Pro Retina, iMac og kan reparere alle skærm relaterede problemer. Eventuelle problemer i din skærm kan repareres af Computer Titans med mest effektivitet og med garanti for en permanent løsning.

En af de største fordele ved at eje en bærbar computer er at den undlader den computerhjælp, der er nødvendig for at købe en god skærm, fordi den allerede har en hardwired ind i computeren.

På grund af arten af, hvordan lette og tynde bærbare computere er i disse dage, er det almindeligt at have brug for en bærbar ny skærm, efter at den er blevet tabt ved et uheld.

Du behøver ikke bekymre dig, vores medarbejdere her på Computer Titans Computer Reparation er absolutte eksperter på bærbar ny skærm reparation. Vores computer service specialister vil have at alle dine bærbare reparationer er komplette, og din bærbare computer tilbage til dig på ingen tid overhovedet!

Bærbare computere er kendt for at være skrøbelige

Bærbare LCD skærme er meget skrøbelige, og det er ikke svært at bryde dem. Mange tror, ​​at hvis du knuser LCD skærmen på din bærbare computer, vil udskiftnings LCD’en være så dyr, at du lige så godt kan købe en ny bærbar computer. Men det er meget sjældent tilfældet.

Bærbare computere er kendt for at være skrøbelige og delikate systemer; den mest sandsynlige del at blive beskadiget på de fleste bærbare er skærmen. Det kan kun tage en ulykke for bærbar skærmen at blive ødelagt, men det betyder ikke, at du skal bruge så mange penge på at købe en helt ny model; et lille reparationsarbejde vil få din skærm og bærbar til at køre igen.

LCD betyder Liquid Crystal Display og er en fladskærm bestående af et antal farvede pixels (prikker). Disse pixels udgør opløsningen på LCD’et, så jo flere pixels, jo højere opløsning og jo bedre billedkvalitet vil der normalt være. Her er de mest anvendte typer i bærbar skærme:

XGA 1024 × 768, SVGA 800 × 600, WXGA 1280 × 800, SXGA 1280 × 1024, WSXGA 1280 × 854, UXGA 1600 × 1200, SXGA + 1400 × 1050, WSXGA + 1680 × 1050 , WUXGA 1920 × 1200

Fast pris for bærbar ny skærm reparation

I næsten alle tilfælde kan vi lave en skærm udskiftning eller revnet skærm reparation til en fast pris. Det betyder, at vores ingeniører vil kunne give dig et tilbud, så snart du skriver til os eller vi ser din maskine. Og fordi du ikke behøver at betale for navnet, eller at subsidiere tredje parts arbejde udført af et andet firma, er prisen, vi tilbyder garanteret, at få dig til at smile.

Hvis LCD skærmen på din bærbare computer er bøjet, er det ikke det værd at købe en helt ny bærbar computer, da faktorer som prisen på den bærbare computer og stresset ved overførsel af filer bør overvejes.

Det er dog ikke en glimrende ide at reparere LCD skærmen på din bærbare computer, hvis du ikke er en uddannet professionel, da du vil forårsage flere problemer, hvis du udnytter denne tilgang.

Som et velrenommeret mærke, der har specialiseret sig i at tilbyde kvalitets bærbar ny skærm reparations service til en konkurrencedygtig pris, kommer vores kunders tilfredshed først.

Den bærbare skærm kræver få vægte at bryde, og hvis der ikke bliver givet hurtig opmærksomhed, spredes problemet til de andre dele af skærmen og ødelægger hele skærmen, hvilket gør det ubrugeligt. Slid, fabrikantens mangler er også en del af årsagerne til den nye skærm reparation af bærbare computere.

Tjek også: Apple Mac Reparation ServiceBærbar Reparation Service!

Bærbar ny skærm udskiftning du kan stole på

Vi er ikke langsomme. Vi er ikke dyre. Vi skjuler ikke ekstraomkostninger i din endelige regning, eller snyder dig med småt print. I stedet tilbyder vi en bærbar ny skærm udskiftnings service, hvor prissætningen er gennemsigtig, og arbejdet er hurtigt.

Du betaler ikke for noget undtagen det arbejde, vi gør. Og alle de nye skærme, vi leverer, er dækket af en garanti. Og det er det. Intet småt print til at undre sig over. Ingen klausuler og betingelser at læse. Bare en ny skærm, professionelt udstyret, med et smil.

Har din bærbare computer eller Notebook haft en ulykke? Bærbare skærme er meget sarte og kan blive beskadiget lettere, end de fleste måske tror. Her på Computer Titans kan vi udskifte bærbar skærme i vores fuldt udstyrede værksted, vi bruger de højeste kvalitet udskiftnings skærme og vi har normalt mellem 30 og 40 på lager.

Vores bærbare ny skærm reparationer leveres komplet med en 24 måneders garanti. Hvis du ønsker at udskifte dit brudte eller revnede LCD, er alt du behøver at gøre, at besøge os.

Ingen grund til at græde over revnede skærme

Hjemme bærbaren er mere end bare en maskine. Det er et underholdnings center. Det er her du går hen for at slå op opskrifter i slutningen af ​​dagen. Det er fodbold på i køkkenet og film i sengen. Det er børnene stille i en halv time, mens du fylder opvaskemaskinen.

Derfor deltager vi i de fleste af de revne skærm reparations opkald i løbet af få dage. Vores ingeniører arbejder på aftener og weekender også, så hvis din skærm bliver brudt eller dør halvvejs gennem den uundgåelige online-serie, kan vi få dig tilbage til dit binge-watching inden sengetid.

Eller sæt det eneste, dine børn vil se foran dem igen. Hvilket forlader dig fri til at afslutte dine erinder.

Der er mange måder at en bærbar computer skærm kan stoppe med at arbejde, og vi er derfor når det sker, så du kan få en ny skærm, på så lidt tid som muligt. Vi forsikrer dig om, med vores status som markedsleder i udskiftning bærbar nye skærme, at du vil få det allerbedste. Vi har en rækkevidde, der passer til alle bærbare computere, så hvorfor kigge andre steder?

Professionelle bærbar computer reparations teknikere

Her ved Computer Titans i København har vores medarbejdere hvert år mange års tilfælde med at fixe bærbare LCD skærme. Vi returnerer alt reparations og udskiftnings arbejde med en 100% tilfredshedsgaranti. Vi leverer de højeste kvalitets reservedele og fremragende service fra erfarne og meget professionelle bærbare computer reparation teknikere.

Vi er stolte af at tjene Danmark med de billigste priser og bedste service. Du er kommet til den rigtige forretning, hvis du har brug for et professionelt københavnsk firma med billige priser for en premium service, herunder alle LCD skærm reparationer:

 

Sort LCD Skærm / Skærm Formørkes reparations service

Hvis din bærbare computers LCD skærm er sort eller, eller hvis lysstyrken er væk så har du sandsynligvis en dårlig baggrunds belysning (CCFL) eller spændings omformer, der leverer strømmen.

 

Uklar LCD skærm reparations service

Har du bemærket, at din bærbare LCD skærm ikke er så klar som den burde være? Du kan have en uklar skærm, som normalt skyldes en dårlig inverter. I denne situation skal du lade os foretage en inspektion for at se, hvad problemet er.

 

Ituslået LCD Skærm Reparations Service

Generelt er LCD skærmen den mest sårbare og følsomme del af din bærbare computer. Nogle kunder har spurgt, om DC Kabel Reparation er mere almindelig, men vi ser flere brudte LCD skærme.

Mange mennesker har sagt, at de lukkede skærmen på en kuglepen og skærmen brød meget let. Hvis du har en revnet LCD skærm, kan det ikke løses og skal udskiftes.

 

Flimrende LCD skærm reparations service

Dette er et ret almindeligt problem med bærbare skærme. Den “flimrende” del er faktisk en synlig fase skiftning mellem cyklusser, der vises på video skærme. Skærmens opdaterings hastighed eller hastighed, hvor skærmen fungerer, er lidt forskudt.

Dette kan skyldes et løst kabel fra inverter til bundkort. Vi har ofte bemærket, at disse kabler er beskadiget fra vridningen, fra når den bærbare computer åbnes og lukkes ofte.

 

Døde pixels reparations service

Dette er når små små firkanter i din LCD skærm holder op med at virke. Ofte dækkes dette af din oprindelige fabriksgaranti.

Hvis du har en revnet eller ødelagt skærm, kan vi hjælpe. Vi har betjente mange kunder gennem årene, som blev fortalt af en anden computerbutik at de skulle smide deres bærbare computer ud på grund af en brudt eller revnet LCD skærm.

I de fleste tilfælde kan vi reparere din ødelagte enhed billigere end hvis du erstatter den helt. Vi fixer alle bærbare skærme, alle mærker og størrelser, og vi står bag vores arbejde.

Tjek også: MacBook Pro Retina ReparationMacBook Pro Reparation! MacBook Air Reparation! MacBook Reparation! iMac Retina Reparation! iMac Reparation!

Ny skærm udskiftning du kan stole på

Vi kan reparere ordentligt eller erstatte alle følgende bærbare mærker:

 

Acer bærbar LCD ny skærm udskiftning service

Alcam LCD ny skærm udskiftning service

Amax ny skærm udskiftning service

Averatec bærbar ny skærm udskiftning service

Clevo bærbar ny skærm udskiftning service

Compal LCD reparation udskiftning service

CompUSA LCD reparation udskiftning service

CTX bærbar ny skærm udskiftning service

Cybermax LCD reparation udskiftning service

Dell bærbar ny skærm udskiftning service

Digital LCD reparation udskiftning service

Dual LCD ny skærm udskiftning service

ECS bærbar reparation udskiftning service

Flexbook ny skærm udskiftning service

Gigatech bærbar ny skærm udskiftning

Hitachi LCD udskiftning service

Hyperdata bærbar ny skærm udskiftning

IBM bærbar ny skærm udskiftning service

Jetta LCD ny skærm udskiftning

Kapok LCD skærm reparation

Lenovo LCD ny skærm udskiftning service

KDS LCD ny skærm udskiftning service

Metrobook skærm udskiftning service

Micron skærm udskiftning service

Sager LCD skærm udskiftning service

Scepter ny skærm reparation service

Sotec LCD skærm udskiftning service

Twinhead skærm udskiftning service

Umax LCD ny skærm udskiftninger

Uniwill bærbar skærm reparationer

Winbook LCD reparation tjenester

Xterasys LCD ny skærm reparationer

 

Hvis du har tabt din bærbar, tabt noget på den eller du glemte en pen, clips eller noget metal og lukkede låget, kan ting ske. Skærmen er sprængt, du bemærker linjer på skærmbilleder, hvide vandmærker, sort område, døde pixels, nogle gange skærmen viser ikke noget, uklar skærm eller nogle gange ingen video overhovedet.

Diagnosen er nem at teste LCD / LED. Tilslut en ekstern skærm til din bærbare computer via sin VGA / HDMI-port for at kontrollere, at den bærbare pc’er stadig virker. Hvis den bærbare computer fungerer korrekt i alle andre aspekter, er det tid til at reparere / udskifte skærmen.

Hvis dine skærm problemer ikke er resultatet af synlig fysisk skade, er problemet muligvis ikke LCD’et. Hvis din skærms baggrundsbelysning blinker, den lukker den ned efter et par minutters brug, eller at det slet ikke går over.

Men du kan stadig se et svagt skærmbillede, dit problem kan være omformeren, et lille kort, der leverer strøm til baggrundslyset, LCD-kablet kan være beskadiget, bundkortet kan være defekt, LCD rør forbindelsen kan være løs

 

Eksperter i bærbar ny skærm reparation. Udført hurtigt.

Ved Computer Titans forstår vi, at reparation af kvalitets computere ikke kun handler om at få jobbet gjort uden problemer. Vi ved, at du er kommet til at afhænge af din bærbare computer i forhold til alt fra at holde kontakten med dine kære, at arbejde, og for at fylde din rekreative tid.

Det er netop derfor, vi er stolte over at være Københavns nye skærm reparations specialister, der også arbejder hurtigt.

Vi får dig hurtigt tilbage i spillet. Hurtigt og effektivt.

Vores bærbare nye skærm reparations service er hurtig og nem. Alle nye dele er monteret af vores ingeniører garanteret. Og fordi vi er lokale, er du ikke nødt til at vente på dage for os at få delene i. Hvis det ikke er gjort for dig i dag, bliver det i morgen.

Så hvis din bærbare computer er blevet tabt på arbejde, eller ramt på vej til arbejde, eller hvis en af ​​dine børn smed den på tværs af rummet, skal du ringe til vores nye skærm reparations gruppe.

I vores computer reparations butikker i København har vi et meget modent og venligt personale … hver tekniker har erhvervet flere års erfaring med professionel reparation af bærbare computere, herunder bærbar ny skærm reparation og udskiftning.

Vi tilbyder de billigste priser, og vores teknikere har mere erfaring end næsten enhver anden lokal eller større detailbutik.

Vores medarbejdere er meget professionelle og høflige med mange års erfaring med at arbejde på selv de mest komplicerede bærbare LCD skærm reparationer. Hvis du har problemer med din bærbare computer, skal du bare ringe til os.

Vores team af højtuddannede teknikere og ingeniører har mange års erfaring med forbruger elektronik og står dagligt for at hjælpe dig.

På grund af karakteren af ​​bærbar nye skærme betyder reparation af en skærm at erstatte den. Vi kan reparere skærmen, hvis et af følgende problemer opstår:

Skærmen er revnet eller knust

Skærmen har vandrette eller lodrette linjer, der løber igennem den

Forskellige pixels er stoppet med at virke eller skaber en spottende effekt af farven på tværs af skærmen.

Afsnittene på skærmen er mørkere eller mere dæmpet, ofte et hjørne, der langsomt spredes til midten

Skærmen er mørk eller sort

Skærmen er en lys hvid

Hvor meget koster den nye skærm udskiftning?

Fordi skærm udskiftning varierer så dramatisk fra computer til computer, kan vi ikke tilbyde en fast pris for denne service. I mange tilfælde koster udskiftnings skærme omkring 1300 kr, men der er modeller, som kan være dyrere.

På grund af dette vurderer vi prisen på den nye skærm, inden vi placerer ordren, så vi kan sørge for, at det er inden for en acceptabelt prisklasse for dig.

Vi bestille alle vores skærme brugerdefinerede, fordi der er simpelthen er for mange bærbare modeller og typer skærme, til at vi kan have dem alle på lager. Vi ønsker at sikre, at vi får din ordre korrekt, så vi skal fjerne den gamle skærm, før vi bestiller ordren til den nye.

Vores mål er at få dig i gang så hurtigt som muligt, og en del af det løfte sikrer, at du har alle de rigtige dele, du har brug for.

Har du brug for en hurtig bærbar ny skærm udskiftnings service? Bærbar skærm revnet?

Computer Titans er en førende leverandør af bærbar ny skærm udskiftning i Danmark. Vi kan levere skærme til bærbare computere fra de fleste mærker, herunder Compaq, Acer, HP, Lenovo, Toshiba, Samsung, IBM, Sony, Apple, Fujitsu, Packard Bell, Advent, iLife bærbars, Dell, Asus og meget mere.

Vi kan erstatte din bærbare ny skærm eller Notebookny  skærm. Vi erstatter bærbare nye skærme til alle bærbare producenter, herunder Acer, Sony, Apple, Toshiba, HP, Compaq, Packard Bell, Asus, Dell, ADVENT og mange flere.

Macbook og Macbook Pro ny skærm udskiftning er en unik ekspertise, vi har perfektioneret. Vi laver macbook og macbook pro skærm udskiftninger for hele landet.

Her er en liste over bærbare mærker, som vi lager skærm udskiftninger til:

Dell, Acer, HP, IBM-Lenovo, Compaq, Gateway, Toshiba, Sony, Apple, Samsung, Fujitsu, Packard Bell, NEC, Asus, Fujitsu, Alienware.

Tjek også: Reparation af Ladestik Service ! Udskiftning af Tastatur Service!

Computer Titans er her for at hjælpe for ny skærmskift

Et fix af en bærbar skærm giver mere bekvemmelighed end at reparere stationære computere på grund af deres fleksibilitet, så du kan tage dem med overalt hvor du bevæger dig. Din bærbare skærm udfører ikke sin primære funktion, når den går i stykker.

At få en af vores services af en bærbar ny skærm reparation professionelt vil være en glimrende idé i dette tilfælde, da han eller hun vil rådgive dig om de nødvendige skridt du skal tage. Du vil blive informeret om der er behov for at reparere bærbar ny skærm eller en skærm udskiftning skal ske eller en ny bærbar computer skal købes.

Computer Titans er her for at hjælpe dig, når skærmen på din bærbare computer er brudt, da vi har et venligt team af fagfolk, der er let tilgængelige for at hjælpe dig med at reparere din bærbare computer uden mange problemer.

I København er vores nye bærbar reparations service den bedste og mest støttende service, du nogensinde vil modtage.

Vores team er dygtige til at udskifte nye LCD ny skærme på berømte bærbare mærker som Alienware, Acer, Asus, Averatec, Apple, Compaq, Dell, Gateway og Gigabyte. Vores eksperter kan lave andre mærker som Everex Fujitsu, HP, Lenovo, Samsung, Sony, MSI, Panasonic, Systemax, Toshiba og meget mere.

Tilfredsheden hos vores værdsatte kunder er vores prioritet, da vi tilbyder ekstraordinære nye bærbar ny skærm reparations service.

Dyb, mørk tomhed på skærmen

Der er ikke meget værre i computer verdenen end at trykke på tænd / sluk-knappen, have fornemmelsen af at det lykkedes og til sidst: Intet. Dyb, mørk tomhed på skærmen. Det er helt mørkt.

Uanset om din LCD skærm er synligt revnet, billedet er for mørkt til at se, eller måske er skærmen helt sort, reparerer vi computeren ved blot at udskifte skærmen frem for at erstatte hele computeren.

Hvad med denne? Du flytter låget på computeren frem og tilbage, åbning og lukning af låget på hængslerne, og sommetider kommer billedet ind, og til tider gør samme handling billedet værre eller endda får det til at forsvinde? Dette kan ofte repareres og måske er det forbindelsen til skærmen inde i computeren i stedet for selve skærmen.

På ældre bærbare computere, der brugte CCFL-skærme, ville omformeren til tider blive brændt ud, og det ville få det til at se ud som om der var et svagt mørkt billede, der bare ikke blev belyst længere.

Det er ikke et almindeligt problem længere, da LED-skærme ikke bruger omformere, og de nuværende LCD skærme typisk har lyskilden som en del af skærmen i stedet for en separat inverter.

Mest almindelige uventede bærbar skærm brydninger

Du er ikke alene! Her er de mest almindelige uventede bærbar computer skærm brud vi har set hos Computer Titans:

Hund gik på låget, da computeren lagde lukket på gulvet.

Lukning af låget med en stak papir og en pen inde mellem skærmen og tastaturet for at bære computeren et andet sted hen hurtigt.

Computer falder fra bilen (og sommetider bliver kørt over)

 

Det første trin er at identificere, hvorfor der ikke er noget billede. Har du brug for hjælp til dette trin?

Vi ville være glade for at hjælpe – bring det til Computer Titans; ingen aftale er nødvendig. Vi kontrollerer det og får hurtigt bekræftet, at computeren fungerer og identificere, hvad der holder billedet fra at dukke op.

Når vi har identificeret den del, der er stoppet med at arbejde og har fundet en udskiftnings del, vil vi skrive til dig og fortælle dig, hvad vi har fundet ud af og give dig en pris til at reparere problemet. Hvis du giver os en chance for at lave reparationen, vil vi bestille det for at få det på vej.

Når vi har den del i hånden, er reparationen typisk afsluttet næste arbejdsdag. Da den nødvendige del varierer fra sag til sag og fra et mærke til computer til det næste, skal vi have computeren tjekket ind, så vi kan kontrollere, hvad der faktisk er forkert og det nøjagtige element, der er nødvendigt for at rette det.

 

Kan du ikke være uden din computer, mens den bliver repareret?

Vi tilbyder et par løsninger. Når du har givet os tilladelse til at fortsætte med reparationen, kan du stoppe ved butikken og betale for den del og hente din computer, mens vi venter på din nye skærm ankommer.

Ofte kan du tilslutte den til en ekstern skærm og fortsætte med at bruge computeren på den måde, indtil den er repareret. Husk, at vi i de fleste tilfælde er nødt til at skille din computer fra hinanden for at identificere problemet, så hvis du vil hente den, sætter vi pris på hvis du giver os besked, så vi kan sætte det sammen, før du kommer og får det.

Det tager lidt tid og meget fokus at sætte dem sammen igen, og vi ønsker ikke at holde dig ventende.

 

Så hvorfor bringe din bærbar ny skærm reparation til Computer Titans?

Fordi vi vil give dig ærlige oplysninger for at hjælpe dig med at gøre hvad du skal gøre næste gang. Vi sælger ikke computere, så vi vil ikke opmuntre dig til bare at købe en ny, medmindre det er den bedste løsning for dig.

Nogle gange har folk lyst til at få en ny computer alligevel og vil bare have deres billeder og andre filer fra den ødelagte computer til at overføre til deres nye; vi kan også hjælpe med det!

Vi anbefaler ikke altid reparation. Lejlighedsvis opdager vi, at nye dele ikke længere er tilgængelige for en bestemt computer. Andre gange opdager vi måske, at computeren har lidt mere skade, der ændrer, om det er umagen værd at reparere.

Måske skete skaden fra at tabe computeren, og harddisken viser, at den er beskadiget, eller måske er hængslerne på låget afmonteret fra maskinens krop og kan ikke genmonteres.

Ville du ikke ønske et firma, der vil fortælle dig hvis, når det problem, du har bragt det ind i, kan løses, men harddisken fejler, så du måske vil overveje om du skal bruge så mange penge på det?

Det er den slags service, du får hos Computer Titans. Vi behandler vores kunder som naboer, tja, fordi de er.

 

Vil jeg miste mine data, når jeg reparerer min skærm?

Hvis du har en bøjet bærbar skærm og du ikke længere kan se teksten på din bærbare computer, kan du føle dig foruroliget over det værdifulde indhold på din bærbare computer. Det er vigtigt at bemærke, at du ikke vil miste dine vigtige filer, hvis reparationen af ​​bærbar skærm ikke er forbundet til harddisken.

Dine data forbliver uberørt, efter at den bærbare computer er blevet fixet. Vores team på Computer Titans garanterer en behagelig oplevelse.

Spørgsmål om bærbar ny skærm udskiftning

Har jeg brug for at sikkerhedskopiere mine data, når jeg sender min bærbar til jer for en nye skærm udskiftning?

Det er ikke vigtigt, men vi anbefaler på det kraftigste altid at sikkerhedskopiere dine data, musik og billeder, før du sender din bærbare computer væk til enhver reparation, da vi ikke kan holdes ansvarlige for data tab.

Skal jeg sende min strøm forsynings oplader med min bærbare computer?

Nej, vi har alle strømforsynings enheder på lager.

 

Vil den nye skærm have nogen garanti?

Ja, vi er stoler på vores leverandører af OEM niveau skærme, og giver derfor en 24 måneders garanti.

Kan vi også lave andre reparationer?

Ja! Vi er Danmarks eksperter i reparation af bærbare stik kontakter, reparation af bærbare bundkort og fjernelse af bærbar virus.

 

Tips til beskyttelse af din bærbar ny skærm

Aldrig luk låget på din bærbare computer mår en pen eller blyant hviler inde i den bærbare computer.

Luk altid computeren sikkert og forsigtigt, når du ikke bruger den bærbare computer.

Hav aldrig mad og drikke i nærheden af ​​din bærbare computer, uanset om du arbejder på bærbaren eller ej.

Stik ikke skærmen med fingeren eller et skarpt instrument som en pen eller blyant.

Placer aldrig bøger eller andre tunge genstande på det lukkede låg på en bærbar computer. Trykket vil knække den bærbare skærm.

Forsøg ikke at rense den bærbare computerskærm, når den er tændt.

Brug altid en fugtig fnugfri klud til at rengøre din bærbare skærm.

Glas rengørings midler er fremragende, men brug ikke overskydende mængder, da fedt gnidnings effekten vil være tydelig.

Sænk altid skærmen med to hænder. Nogle gange vil skærmen overbøjes, når du bruger en hånd, hvilket får skærmen til at sprænge. Hvis hængslerne på en bærbar computer er revnet eller beskadiget, skal du straks søge en bærbar reparation, ellers kan skærmen også blive beskadiget.

Hvis låget på en bærbar computer er beskadiget, søg en udskiftning, eller skærmen kan også blive beskadiget over tid.

Hvis du mener, at din skærm er fejlet, skal du prøve at tilslutte den bærbare computer til en VGA / HD skærm ved hjælp af den korrekte kabeltype. Dette vil hjælpe dig med at diagnosticere, om skærmen er defekt.

Reparationen tager normalt 3-4 hverdage.

Du skal blot udfylde felterne, vent på vores mail med din fragtlabel, printe den og aflevere din pakke i nærmeste GLS pakkeshop.

Husk! Pakkens længste side skal være under 90 cm og pakken vejer ikke over 20 kg.


FRI FRAGT

Navn

Efternavn

E-mail

Mobilnummer

Adresse

Postnummer

By

Enhed

Beskrivelse af problemet